Συγχαρητήρια από Πεπ! (gTV & pics)

Αντώνης Σαούλης
Συγχαρητήρια από Πεπ! (gTV & pics)

bet365

Το gazzetta.gr ήταν στο τετ-α-τετ του Μάρκο Σίλβα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Το κονέ του Κριστιάν και οι αναλύσεις των δύο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΜΟΝΑΧΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ισως ήταν η σκηνή της βραδιάς. Ο Μάρκο Σίλβα να συζητά χαλαρά με τον Πεπ για αρκετά λεπτά μετά τον αγώνα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να μεσολαβήσει ο Κριστιάν Καρεμπέ. Την ώρα που έφευγε με γρήγορο περπάτημα ο Γκουαρντιόλα ο Σίλβα ζήτησε από τον σύμβουλο στρατηγικής της ΠΑΕ, να μεσολαβήσει.

«Πέπε; Πέπε;». Ο Γκουαρντιόλα κατάλαβε ότι τον φώναζε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος του εξήγησε ότι ο Μάρκο Σίλβα θα ήθελε να συνομιλήσει για λίγο μαζί του και ο Πεπ στάθηκε για κάποια λεπτά μαζί του. Οι δυο τους μίλησαν για αρκετά λεπτά (όπως θα δείτε και στα βίντεο) με τον Πορτογάλο τεχνικό να του μιλάει για πολλά θέματα.

Ο δε Πεπ; Αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Μάρκο Σίλβα για την δουλειά του αλλά και για τα όσα κάνει ο Ολυμπιακός. Κάτι το οποίο είχε τονίσει και στην συνέντευξη Τύπου της Αθήνας πριν το πρώτο παιχνίδι και την Δευτέρα πριν το παιχνίδι στο Μόναχο! Ανετος και αραχτός στον τοίχο και με τα χέρια στις τσέπες ο Πεπ έγινε πιο εκδηλωτικός όταν άρχισε να εξηγεί την τακτική του στον Σίλβα.

Σε ποιον στάθηκε; Στον Κινγκσέιλ Κομάν. Τον καλύτερο παίκτη του αγώνα. Ο Γκουαρντιόλα εξηγούσε στον Μάρκο Σίλβα τις κινήσεις του Κομάν στις πτέρυγες και τι του είχε ζητήσει με τον Σίλβα ν' αναλύει το δικό του σκεπτικό. Ο Πεπ έδειχνε με τα χέρια του τις κινήσεις του Κομάν σα να ζωντάνεψε ξαφνικά. Ο διάλογος τελείωσε με μία θερμή χειραψία και μετά ο Πεπ μίλησε για λίγο με τον Καρεμπέ. «Ε, Κριστιάν εντάξει;»; του είπε έβαλε το ένα χέρι στην τσέπη κι έφυγε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα