Πέντε βόμβες στο Γερμανία - Ολλανδία!

Gazzetta team
Πέντε βόμβες στο Γερμανία - Ολλανδία!

bet365

Mπορεί επίσημα η Γερμανία να μην έχει παραδεχθεί την ύπαρξη βομβών στο ματς Γερμανία - Ολλανδία, αλλά ο Τύπος της χώρας γράφει για πέντε βόμβες!

Την Παρασκευή, η εφημερίδα της πόλης Hannoveriche Allgemeine Zeitung (HAZ) ισχυρίζεται, επικαλούμενη δικές της πηγές, πως ομάδα τρομοκρατών είχε σχέδιο για επίθεση με πέντε εκρήξεις. Ως ιθύνων νους αναφέρεται πρόσωπο με γερμανικό διαβατήριο.

Η εφημερίδα επικαλείται πληροφορίες από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, τρεις από τις εκρήξεις θα γίνονταν μέσα στο στάδιο -τα εκρηκτικά θα έμπαιναν είτε με όχημα που θα είχε άδεια εισόδου (όπως ασθενοφόρο) είτε με βομβιστή που θα έμπαινε με εισιτήριο.

Συνεργός, υποστηρίζεται, θα βρισκόταν ήδη μέσα στο στάδιο για να μαγνητοσκοπήσει τις εκρήξεις. Στη συνέχεια, τέταρτη έκρηξη θα γινόταν σε στάση λεωφορείου και στο τέλος, επτά ώρες μετά την πρώτη επίθεση, πέμπτη έκρηξη από βόμβα που θα τοποθετούσε η μοναδική γυναίκα της ομάδας σε σιδηροδρομικό σταθμό (η ίδια θα αποχωρούσε πριν την πυροδότηση).

Ενδιάμεσα, και η εφημερίδα Bild είχε μιλήσει για ανάλογο σχέδιο, επικαλούμενο δικές της πληροφορίες από την πληροφόρηση που είχαν οι γερμανικές Αρχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα