«Φλερτ» Παούνοβιτς – Παναθηναϊκού

«Φλερτ» Παούνοβιτς – Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
«Φλερτ» Παούνοβιτς – Παναθηναϊκού

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη Σερβία, ο Βέλικο Παούνοβιτς φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Βροχή πέφτουν τα ονόματα για τον διάδοχο του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Μετά τους Μίροσλαβ Τζούκιτς και Πάουλο Μπέντο, πληροφορίες από τη Σερβία θέλουν τον Βέλικο Παούνοβιτς να βρίσκεται σε συζητήσεις με το Τριφύλλι για να αναλάβει την τεχνική του ηγεσία.

Ο 38χρονος τεχνικός, είναι πιο γνωστός από την ποδοσφαιρική του καριέρα, έχοντας πλούσια καριέρα σε Ισπανία, Γερμανία και Ρωσία μεταξύ άλλων, έχοντας αγωνιστεί σε πολλές ομάδες (Παρτιζάν, Μαρμπέγια, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαγιόρκα, Τενερίφη, Ανόβερο, Χετάφε, Ρούμπιν Καζάν, Αλμερία και Φιλαδέλφεια Γιούνιον), ενώ υπήρξε και διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Παούνοβιτς ωστόσο, αν και νέος στο χώρο της προπονητικής, έχει ήδη εμφανίσει δείγματα γραφής, εργαζόμενος στις μικρές ομάδες της εθνικής Σερβίας από το 2012. Για μία διετία (2012-14) στην Κ18, μετά στην Κ19 (2013-14) και στη συνέχεια στην Κ20 (2014-15), με την οποία κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο τον περασμένο Ιούνιο στην Νέα Ζηλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα