«Ο Λόλο δεν παραχωρείται»

«Ο Λόλο δεν παραχωρείται»

Gazzetta team
«Ο Λόλο δεν παραχωρείται»

bet365

Ο πρόεδρος της Ρασίνγκ Κλουμπ ξεκαθάρισε ότι ο Λόλο δεν πωλείται, δείχνοντας έτσι ότι θεωρεί τον παίκτη ιδιοκτησία της ομάδας του.

Οι Αργεντινοί επέμεναν ότι ο Λουτσιάνο Λόλο θα κλείσει στον Ολυμπιακό δανεικός με οψιόν αγοράς από την Μπελγράνο, αφού φέρεται να ανήκει εκεί και να παίζει στην Ρασίνγκ δανεικός μέχρι τον Δεκέμβριο.

Ωστόσο μια δήλωση του προέδρο της Ρασίνγκ αλλάζει τα πράγματα. Ο Βίκτορ Μπλάνκο τόνισε ότι ο παίκτης δεν παραχωρείται, ενώ νέο δημοσίευμα τον φέρνει να ανήκει στην «Ακαδέμια» και να έχει ρήτρα 3.5 εκατομμυρίων!

«Δεν βάζουμε τον Λόλο σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με καμία ομάδα. Ο παίκτης είναι δικός μας και θα μείνει στην ομάδα μας μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν πωλείται. Δεν θα συζητήσουμε με καμία ομάδα για την παραχώρησή του», τόνισε ο Μπλάνκο, περιπλέκοντας τα δεδομένα!

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα