Στον Παναιτωλικό ο Παπάζογλου

Αντώνης Σαούλης
Στον Παναιτωλικό ο Παπάζογλου

bet365

Στον Παναιτωλικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Παπάζογλου σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο οποίος αναμένεται μέσα στην μέρα στο Αγρίνιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Από τον (νέο) γάμο με την Ξάνθη στην... αρπαγή του Παναιτωλικού. Ο Τάσος Παπάζογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αγρινίου μιας και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται μέσα στην μέρα στην πόλη του Αγρινίου για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και στη συνέχεια ν' ανακοινωθεί.

Η περίπτωση του Παπάζογλου για τον Παναιτωλικό είχε προκύψει πολύ νωρίτερα από την πώληση του Μαλεζά στον ΠΑΟΚ αλλά μετά και την αποχώρηση του δεύτερου η μεταγραφή έγινε με συνοπτικές διαδικασίες με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα και τον πρώην παίκτη της Ξάνθης, του ΑΠΟΕΛ, του Ολυμπιακού και του Πανσερραϊκού να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Μάλιστα φαίνεται να μπαίνει στην συμφωνία των δύο πλευρών και ρήτρα α λα... Μαλεζά. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή θα είναι μεγαλύτερη. Οπως και να ΄χει το deal έχει κλείσει και μέσα στην μέρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και η ανακοίνωση της μεταγραφής.

O Παπάζογλου θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Παναιτωλικού με στόχο να είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα