Μπάγερν – Ρεάλ 1-0

Γιώργος Καραμάνος
Μπάγερν – Ρεάλ 1-0

bet365

Ο Κέιλορ Νάβας κρατούσε μόνος του τους Μαδριλένους, αλλά ο Λεβαντόφσκι τον νίκησε στο 88' και οι πολύ καλύτεροι Βαυαροί κατέκτησαν (1-0) το Audi Cup.

Ηταν από τα πιο σούπερ φιλικά ζευγαρώματα του καλοκαιριού. Η Ρεάλ βέβαια είχε τις τεράστιες απουσίες των Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά, οι οποίες ήταν ξεκάθαρο ότι την επηρέασαν αρνητικά. Η Μπάγερν γενικά ήταν πολύ πιο δυνατή, πιο κεφάτη και είχε καλύτερες συνεργασίες. Ωστόσο, οι Βαυαροί δεν μπορούσαν να σκοράρουν, επειδή ο Κέιλορ Νάβας θύμισε τον τερματοφύλακα του περσινού Μουντιάλ. Τον νίκησε όμως στο 88' ο Λεβαντόφσκι, μιας και ο Νάβας καθυστέρησε στην έξοδο του και έτσι η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε 1-0 και κατέκτησε το Audi Cup.

Το πρώτο άσχημο βρήκε τη Ρεάλ στο 15' με την αναγκαστική αποχώρηση εξαιτίας τραυματισμού του Πέπε. Στο 35' ο Κέιλορ Νάβας σταμάτησε τον εξαιρετικό Ντάγκλας Κόστα που έκανε ό,τι ήθελε από την πλευρά του. Τρία λεπτά αργότερα η Μπάγεν είχε δοκάρι και στο 43' ο Νάβας είπε όχι και στον Γκέτσε. Η Ρεάλ απείλησε με στημένη μπάλα (51'), αλλά στο σούπερ φάουλ του Κρόος, ήταν η σειρά του Νόιερ να δείξει την κλάση του.

Στο 61' ο Λεβαντόφσκι έχασε το άχαστο σε κενή εστία και στο 78' ο Μπερνάτ δεν νίκησε τον Νάβας, μα το έκανε ο Λεβαντόφσκι με τσιμπηματάκι από εκτέλεση φάουλ του Ντάγκλας Κόστα. Πέρα από τις φάσεις, το γκολ και γενικότερα το ματς, όλα τα λεφτά ήταν ένα μαγικό που έκανε ο Ισκο στο κέντρο του γηπέδου. Αρε Ισκο παικταρά...

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα