Ελεύθερος ο Παπάζογλου!

Αντώνης Σαούλης
Ελεύθερος ο Παπάζογλου!

bet365

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός πήρε την αποζημίωση από τον ΑΠΟΕΛ και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με Ξάνθη και Καλλονή. «Επαιξε» και για ΑΕΚ!

Μετά την απόλυση του Γιώργου Δώνη ήταν δεδομένο πως οι προσωπικές του επιλογές θα είχαν… θέμα στον ΑΠΟΕΛ. Οπερ κι εγένετο. Ο Τάσος Παπάζογλου (μεταγραφή του καλοκαιριού από τον Δώνη) ήταν ένας από αυτούς που το κλίμα μετά την απομάκρυνση Δώνη βάρυνε.

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το βράδυ της Παρασκευής ο ΑΠΟΕΛ –θέλοντας ταυτόχρονα να αποδεσμευτεί και από το μεγάλο συμβόλαιο που είχε ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός- τον κάλεσε στα γραφεία για να συζητήσουν την αποδέσμευσή του. Εν τέλει έγινε αυτή με τον Παπάζογλου να παίρνει σχεδόν όλη την αποζημίωση και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Τάσος Παπάζογλου έχει ήδη στα χέρια του δύο προτάσεις από ελληνικές ομάδες. Ο λόγος για τις Ξάνθη και Καλλονή! Αμφότερες οι δύο ομάδες έχουν κάνει την κίνησή τους για την υπογραφή του 26χρονου στόπερ ενώ το όνομά του είχε «παίξει» και για την ΑΕΚ, μιας και το θέμα της αποδέσμευσής του από την κυπριακή ομάδα υπάρχει τα τελευταία 24ωρα.

Ταυτόχρονα για τον Παπάζογλου υπάρχουν και δύο ξένοι σύλλογοι που έχουν δείξει ενδιαφέρον μια και ουσιαστικά μιλάμε για ελεύθερο παίκτη ο οποίος την Δευτέρα θ’ αποφασίσει για το μέλλον του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα