Νίκη... κορυφής στην Καλλονή για Ολυμπιακό

Νίκη... κορυφής στην Καλλονή για Ολυμπιακό

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Νίκη... κορυφής στην Καλλονή για Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καλλονή στη Μυτιλήνη (20/12, 19:30) με σκοπό τη νίκη, ώστε να πατήσει κορυφή ακόμη κι αν αυτό είναι προσωρινά.

Οι νίκες επί Λεβαδειακού και Πανιώνιου ήρθαν με... ιδρώτα, αλλά το σημαντικό την ήττα του ΠΑΟΚ στα Γιάννενα με 3-0 έφεραν τους πρωταθλητές Ελλάδας στο -1 από την κορυφή.

Αυτή η «εξίσωση» θα έχει πρέπει να έχει το βράδυ του Σαββάτου θετικό πρόσημο για τους «ερυθρόλευκους» μετά το ματς με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Πολύ απλά διότι έτσι θα επιστρέψει στην πρώτη θέση και θα περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο (21/12) στη Λιβαδειά. Ετσι, ίσως ο Ολυμπιακός αποχαιρετήσει το 2014 από την κορυφή.

Πάντως, η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη, μόνο εύκολο δεν εμπόδιο δεν είναι αφού σε 7 ματς στην έδρα της έχει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες, όντας 10η στη βαθμολογία με 21 βαθμούς.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό πλάνο του, ο Μίτσελ προσανατολίζεται σε 4-2-3-1 με τους:

Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια και τους Ελαμπντελαουί - Μαζουακού στα άκρα, Αμπιντάλ - Σιόβα ως κεντρικό δίδυμο. Ντινγκά και Μανιάτης θα είναι οι δύο κεντρικοί χαφ με τους Κασάμι αριστερά και Ντοσεβί δεξιά. Ο Μήτρογλου θα είναι ο μόνος προωθημένος με τον Ντομίνγκες από πίσω του.

Η αποστολή συμπληρώνεται από τους: Μπενίτες, Μπουχαλάκη, Διαμαντάκο, Φορτούνη, Γιαννούλη, Μέγιερι, Γκαζαριάν και Βούρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα