ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

ΚΠΡ - Μάντσεστερ Σίτι 2-2 (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός με την ΚΠΡ και πλέον βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Τσέλσι. Δύο γκολ ο Αγουέρο.

Οι Citizens πέταξαν στα σκουπίδια τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Γιουνάιτεντ, ενώ το 2-2 με αντίπαλο την ΚΠΡ στο Λονδίνο μάλλον τους κολακεύει. Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα, προηγήθηκαν δύο φορές, όμως δεν κατάφεραν να κρατήσουν τους τρεις βαθμούς εξαιτίας του Κουν Αγουέρο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και έφτασε στα 12 γκολ στη φετινή Premier League. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι βρίσκεται πλέον στο -8 από την Τσέλσι και το -4 από τη 2η, Σαουθάμπτον.

Από την αρχή τα πράγματα φάνηκαν σκούρα για την Σίτι. Στο πρώτο 20λεπτο ο Οστιν είχε προλάβει να δει δύο γκολ του να ακυρώνονται (σωστά), να χάσει ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ αλλά και να σκοράρει από κοντά σε μία φάση στην οποία καλυπτόταν οριακά (1-0). Στο 27' ήρθε η πρώτη φάση για τους Πολίτες με το σουτ του Τουρέ να περνά έξω από το παραθυράκι και στην επόμενη ισοφάρισαν. Στο 32' ο Μανγκαλά έκανε τη μπαλιά, ο Αγουέρο έφυγε από θέση οφσάιντ, έκανε κοντρόλ με το χέρι και αφού χόρεψε τον Κόλκερ νίκησε τον Γκριν για το 1-1. Στα επόμενα λεπτά ο Τουρέ είχε ένα σουτ (34') και ένα φάουλ (38') άουτ, ενώ ο Φερνάντο στο 44' ήθελε να κάνει δώρο στον Οστιν, όμως το σουτ του Αγγλου επιθετικού μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Χαρτ.

Το πρώτο κομμάτι τις επανάληψης πέρασε χωρίς να δούμε πολλές φάσεις, με τους Φερ (49') και Βάργκας (66') να έχουν τις καλύτερες στιγμές για την ΚΠΡ, η οποία ήταν ξανά καλύτερη και στο 76' πήρε δικαίως ξανά το προβάδισμα. Ο Οστιν βγήκε από δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Ζαμόρα πήδηξε με τον Ντεμικέλις, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του (2-1). Παρά την κακή εικόνα η Σίτι μπόρεσε να σώσει τον βαθμό, με τον καλύτερό της παίκτη και μόνιμο σκόρερ, Αγουέρο. Ο Αργεντινός πρώτα έφτασε κοντά αλλά ο Νταν τον έκοψε τελευταία στιγμή (78') και στο 84' αφού έκανε ό,τι ήθελε μέσα στην περιοχή έγραψε με αριστερό πλασέ το τελικό 2-2.

ΚΠΡ (Χάρι Ρέντναπ): Γκριν, Νταν, Γιουν, Κόλκερ, Χένρι, Ισλα, Φερ, Σάντρο (46' Μπάρτον), Ζαμόρα, Βάργκας, Οστιν.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Ντεμικέλις, Κλισί, Μανγκαλά, Νασρί (74' Μίλνερ), Τουρέ, Νάβας, Φεραντίνιο (64' Τζέκο), Φερνάντο, Αγουέρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα