Στη Νίκη Βόλου ο Αναστασόπουλος

Gazzetta team
Στη Νίκη Βόλου ο Αναστασόπουλος

bet365

Ένας ακόμα παίκτης του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά δανεικός στη Νίκη Βόλου. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο, ο οποίος μάλιστα... πρόλαβε να παίξει και σε φιλικό!

Ο Αναστασόπουλος γίνεται ο τέταρτος «πράσινος» που θα αγωνιστεί στη νεοφώτιστη ομάδα, μετά τους Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη και Ταμπάκη, μαζί με τον οποίο και πήγε στο Πήλιο για να ενταχθεί στην προετοιμασία των Βολιωτών.

Μάλιστα, έπαιξε και στο φιλικό με την ομάδα Νέων της Νίκης την Κυριακή (20/7) και ήταν από τους καλύτερους, πετυχαίνοντας το 3-0 και βγάζοντας μια ασίστ!

Τα υπόλοιπα τέρματα στο τελικό 4-0 για την Νίκη σημείωσαν οι Κορέτα (δύο) και Γυφτοκώστας.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Β.: Γεωργακόπουλος, Καντούτσης, Γιώτας, Τσουκάνης, Μαχλελής, Γεωργατζής, Χαρτσιάς (30' Κορέτα), Τσεβάς, Μέτσε, Νικλητσιώτης, Γυφτοκώστας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ταΐρης, Ίβενς, Καρασαλίδης, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκούρτης.

Νέοι Νίκης: Γρηγοριάδης, Μαυρίδης, Αγγελής, Στρούγγης, Καταρτζής, Σενκάι, Προκοπένκο, Μουντζούρης, Πάσχος, Τσιάκος, Αραμπατζής.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Πολυμέρου, Κελεσίδης, Μπλούχος, Ράπτης, Καταρτζής, Ποζατσίδης, Καρακώστας, Πέτσης, Παπάζογλου, Σιώμος, Σουάρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα