Πρόστιμο για Άρη και ΠΑΟΚ

Πρόστιμο για Άρη και ΠΑΟΚ

bet365

Με επίπληξη την... γλύτωσε ο Απόλλωνας, πρόστιμο για Άρη και ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι αύριο.

Τις αποφάσεις σχετικά με τις ομάδες που κλήθηκαν σε απολογία ανακοίνωσε σήμερα η Πειθαρχική Επιτροπή, τόσο για την 27η αγωνιστική, όσο και για τις περιπτώσεις που εκκρεμούσαν από την 26η. Άρης και ΠΑΟΚ θα πληρώσουν πρόστιμο, ενώ ο Απόλλωνας την γλύτωσε με απλή επίπληξη. Τέλος, ο Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι αύριο, για να καταθέσει υπόμνημα.

Αναλυτικά:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 27ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Aρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 26η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Απόλλων, Σ.Βελλή (πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του προέδρου κ.Σ. Βελλή: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον κ.Σ.Βελλή ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους και τα αποδυτήρια για δέκα (10) ημέρες.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

* Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και πήρε προθεσμία, για να καταθέσει υπόμνημα μέχρι την Παρασκευή 7 Μαρτίου στις 10 το πρωί.

 

Τελευταία Νέα