Αθωώθηκε ο Πλατανιάς!

bet365

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι 5 ομάδες που απολογήθηκαν στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας. Αθώος ο Πλατανιάς, πρόστιμο και στην Κ15 του Ατρόμητου!

Αθώος κρίθηκε μετά την απολογία του ο Πλατανιάς Χανίων, με την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας να επιβάλει πρόστιμο στις άλλες πέντε ομάδες που... κάθισαν στο σκαμνί. Πρωταθλητής, για ακόμα μία φορά, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα πληρώσει 5.000 ευρώ, ενώ 4.000 είναι το πρόστιμο του Άρη και 2.000 για Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Πανιώνιο. Τέλος, τιμωρία υπήρξε και για την Κ15 του Ατρομήτου, στον τεχνικό του οποίου επεβλήθη ποινή αποκλεισμού 1 εβδομάδας και 500 ευρώ πρόστιμο.

Αναλυτικά:
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδων διακοσίων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: απαλλάσσεται.

Η παρακάτω απόφαση αφορά το πρωτάθλημα υποδομής Κ15
Α) Ατρόμητος Αθ. (Κ15), Σ.Θεοδώρου (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Σ.Θεοδώρου: Επιβάλλει στην ομάδα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κ15) χρηματική ποινή πεντακοσίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Σ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για επτά (7) ημέρες.

NEWS FEED