Μένει... Παριζιάνος ο Ίμπρα!

Λευτέρης Ντανοβασίλης
gazzetta default image fallback

bet365

Η Παρί ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μέχρι το καλοκαίρι του 2016, με τον Σουηδό να δηλώνει ότι ελπίζει αυτή να είναι η τελευταία του μεγάλη ομάδα.

«Επεκτείνοντας το συμβόλαιό του ο Ιμπραϊμοβιτς δείχνει την εμπιστοσύνη του σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο». Έτσι, ξεκινάει η ανακοίνωση, με την οποία η Παρί έκανε γνωστό ότι Σουηδός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Παρίσι μέχρι το καλοκαίρι του 2016 (το προηγούμενο έφτανε στο τέλος του το 2015).

Η συμφωνία, που φυσικά προβλέπει και αύξηση μισθού, είχε επιτευχθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες. Πλέον, είναι και επίσημη, καθώς οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίστηκαν.

«Δεν βλέπω αυτή την στιγμή κάποιον πιο φιλόδοξο σύλλογο από την Παρί στην Ευρώπη. Εύχομαι να είναι αυτή η τελευταία μου μεγάλη ομάδα. Ο σύλλογος είναι σαν και μένα: τα όνειρά μας δεν είναι ποτέ αρκετά μεγάλα», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ιμπραΐμοβιτς.

«Η επιθυμία του Ζλάταν, ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, να αφήσει κληρονομιά στην Παρί είναι φανερή. Μαζί, μοιραζόμαστε τις ίδιες φιλοδοξίες να ανεβάσουμε τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης», τόνισε ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

LIGUE 1 NEWS FEED