Ο Ρονάλντο για τον... Κριστιάνο

Ο Ρονάλντο για τον... Κριστιάνο

Θάνος Σαρρής
Ο Ρονάλντο για τον... Κριστιάνο

bet365

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο μίλησε για τον CR7, τον οποίο χαρακτήρισε ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ενθουσιάζει τον κόσμο.

Αρκετοί τον αποκαλούν ως τον... κανονικό Ρονάλντο! Ο πρώην άσος της «βασίλισσας», ο οποίος πέρασε πέντε χρόνια στο Μπερναμπέου, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας και βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τον συνονόματό του Πορτογάλο!

«Ο Κριστιάνο είναι πολύ καλός. Έχει γίνει περισσότερο ολοκληρωμένος και όλοι ενθουσιάζονται με το να τον βλέπουν να παίζει με τον τρόπο που το κάνει εδώ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν καλό για εκείνον το ότι ήρθε εδώ. Σκόραρε ήδη πολλά γκολ όταν ήταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εδώ σκοράρει περισσότερο και ανέπτυξε το ένστικτο του σκόρερ. Είναι ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής», τόνισε ο πρώην διεθνής φορ.

Το «φαινόμενο» αναφέρθηκε και στη φετινή ομάδα του Κάρλο Αντσελότι: «Η ομάδα δείχνει πολύ καλή. Ξεκίνησαν καλά και η επιρροή του Αντσελότι θα φανεί. Θα κάνει την ομάδα να παίζει με τον δικό του τρόπο. Έχει πολλή εμπειρία και είναι ένας προπονητής, με τον οποίο μπορείς εύκολα να τα πας καλά. Οι παίκτες θέλουν να είναι φίλοι του».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα