«Δεν φεύγει ο Βοσνιάδης!»

Gazzetta team
«Δεν φεύγει ο Βοσνιάδης!»

bet365

Ο Σταμάτης Βελλής ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Αθηνών ότι ο Αλέκος Βοσνιάδης θα παραμείνει στο σύλλογο.

Οι... ψίθυροι που ήθελαν τον τεχνικό του Απόλλωνα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου μετά και την ήττα από την Καλλονή είχαν φουντώσει, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μάζεψε τους πάντες στα αποδυτήρια και έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του, δείχνοντας ότι στηρίζει τον Βοσνιάδη.

«Έχω καταλάβει πως κάποιοι από εσάς θα θέλατε νέο προπονητή στην ομάδα. Όποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ας το ξεχάσει. Όλοι μπορείτε να φύγετε, ο Βοσνιάδης θα μείνει. Ο Απόλλων είναι διαφορετικό σωματείο και για αυτό δεν πρόκειται να κάνει αυτά που κάνουν οι άλλοι και να διώχνει με την πρώτη στραβή τον προπονητή», ξεκαθάρισε σύμφωνα με το Goal ο ισχυρός άνδρας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα