«Τιμητικό να σε θέλει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Τιμητικό να σε θέλει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός είναι μία ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ο ίδιος μίλησε για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών, αλλά και των μεγάλων ομάδων. Ο νεαρός άσος μίλησε και για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:

Δημήτρη έχεις ενημερωθεί για για τις εξελίξεις

Σίγουρα είναι πολύ ωραίες οι εξελίξεις.

Ήξερες ότι σε θέλουν και άλλες μεγάλες ομάδες;

 

Το ήξερα, ναι.

Ποιες ομάδες από τις άλλες σε ήθελαν πιο πολύ;

Η ΑΕΚ είχε δείξει έντονο εδνιαφέρον σίγουρα. Αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Υπήρχε ενδιαφέρον και από το εξωτερικό;

Υπήρχε ναι.

Εσύ παίζεις ρόλο για το που θα πας τελικά;

Εννοείται, δεν μπορώ όμως να μιλήσω ξεκάθαρα. Το μόνο που θα πω είναι ότι σίγουρα είναι τιμητικό, είναι ωραίο για έναν 20χρονο να ακούγεται έντονα το όνομα του για τον Ολυμπιακό.

Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού σου άρεσε περισσότερο φέτος;

Ποιον να πρωτοδιαλέξεις. Ο Τζιμπούρ, αλλά και οι άλλοι παίκτες που έχιε ο Ολυμπιακός. Όταν παίζεις με αυτούς τους παίκτες δίπλα σου, πιστεύω ότι γίνεσαι καλύτερος, σου ανεβάζουν επίπεδο.

Αγαπημένος σου παίκτης από το εξωτερικό;

Δεν έχω κάποιον για πρότυπο, αυτός όμως που μου αρέσει να βλέπω είναι ο Μέσι.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου τόνισε ότι η καλύτερη θέση στην οποία θα μπορούσες να παίξεις σε μεγάλη ομάδα είναι πίσω από τον σέντερ φορ και όχι στα άκρα. Συμφωνείς;

Συμφωνώ σίγουρα! Αυτή είναι και η δική μου γνώμη. Βεβαίως μπορώ να παίξω στην γραμμή, εκεί έχω παίξει τα περισσότερα ματς, όμως θεωρώ ότι η καλύτερή μου θέση είναι στον άξονα πίσω από τον κυνηγό. Ότι γκολ έχω βάλει και οι καλύτερές μου ενέργειές μου είναι από τον άξονα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα