«Άγνωστοι» έκαψαν το αμάξι του Κυριάκου

«Άγνωστοι» έκαψαν το αμάξι του Κυριάκου

bet365

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Τάσο Κυριάκο το βράδυ του Σαββάτου, όταν άγνωστοι έριξαν νιτρικό οξύ στο αμάξι του, προκαλώντας του έτσι σοβαρές υλικές ζημιές.

Θύμα άνανδρης επίθεσης έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, Τάσος Κυριάκος, ο οποίος βρήκε το αυτοκίνητό του... κατεστραμμένο, καθώς άγνωστοι έριξαν σε αυτό νιτρικό οξύ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, που είναι σε διαδικασία λύσης του συμβολαίου του με την Νίκη, έχει ακόμα ένα μπελά στο κεφάλι του μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Ο Κυριάκος είχε ραντεβού με τον Ανδρέα Πάτση για να βρουν την χρυσή τομή και να λύσουν την συνεργασία τους. Όμως ένα απρόοπτο πρόβλημα, ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να ακυρώσει το ραντεβού και να μεταβεί στην οικογένειά του.

Εκεί όμως, μόνο την ηρεμία του δεν βρήκε, αφού προέκυψε αυτή η επίθεση που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων και η αστυνομία είναι σε αναζήτηση των ενόχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα