Το ραντεβού και ο Ολυμπιακός!

Το ραντεβού και ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
Το ραντεβού και ο Ολυμπιακός!

bet365

Οι εξελίξεις για το μέτωπο του Γιοάν Βερδού «τρέχουν» συνεχώς. Η Εσπανιόλ αποφάσισε να κάνει μία τελευταία συνάντηση μαζί του. Οι Ισπανοί χρίζουν ξανά φαβορί τον Ολυμπιακό! Τι ισχύει για Μλάντεν Πέτριτς.

Η Εσπανιόλ είναι αποφασισμένη να «παίξει» το τελευταίο της χαρτί για τον Γιοάν Βερδού. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας θα κάνει είτε την Τετάρτη είτε τις επόμενες μέρες μία ακόμα επαφή με την πλευρά του παίκτη μήπως και τον πείσουν να αλλάξει... ρότα και να μείνει στον σύλλογο για τα επόμενα 2 ή 4 χρόνια.

Με βάση τις τελευταίες πηγές από την Ισπανία ο Ολυμπιακός θα κάνει την τελική του κίνηση μόλις οριστικοποιηθεί και επίσημα πως ο Βερδού φεύγει από την Εσπανιόλ. Οι Ισπανοί εκτός των άλλων τον έχριζαν και την Τρίτη ως το φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Όπως μετέδιδαν πρώτα είναι ο Ολυμπιακός και μετά παίρνουν την... σκυτάλη ομάδες, όπως οι Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη και Μπέτις. Στο λιμάνι αισιοδοξούν πως ο Γιοάν Βερδού θα κλείσει με τον Μίτσελ να τον έχει ψηλά στις προτιμήσεις του.

Σχετικά με τον Μιγκέλ Τόρες τα 2 εκατ. ευρώ ως τιμή... αφετηρίας των συζητήσεων από την Χετάφε δεν αποκλείεται να τρενάρουν αυτήν την υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή οι Πειραιώτες σε μία τέτοια περίπτωση δεν θα μπουν δυναμικά για την διεκδίκηση του μπακ. Βέβαια υπάρχει η πιθανότητα να πέσουν αυτές οι αξιώσεις.

Αναφορά με τον Μλάντεν Πέτριτς ο ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές και περιμένει την επίσημη ενημέρωση της Φούλαμ για εκείνον. Εφόσον δεν μείνει στους Κότατζερς τότε το να αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού είναι κάτι που έχει στο μυαλό του για του χρόνου. Ο έμπειρος παίκτης έχει άλλωστε αποκλείσει το ενδεχόμενο να παίξει στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα