Καράνκα και Κασίγιας όπως τότε...

Καράνκα και Κασίγιας όπως τότε...

Θάνος Σαρρής
Καράνκα και Κασίγιας όπως τότε...

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε την Ρεάλ μετά από 14 χρόνια. Κι όμως, η νυν ομάδα της «Βασίλισσας» που έχασε στον τελικό είχε δυο κοινά στοιχεία στον πάγκο της με την ομάδα του 1999!


Ήταν στις 30 Οκτωβρίου του 1999 όταν οι ροχιμπλάνκος κέρδιζαν για τελευταία φορά τη Ρεάλ Μαδρίτης, με πρωταγωνιστές τους Χοσέ Μάρι και Τζίμι Φλόιντ Χασελμπάινκ. Από τότε, η «Βασίλισσα» έχει χτίσει τη δική της παράδοση απέναντι στη συμπολίτισσα, η οποία έσπασε στον τελικό του Κυπέλλου, φέρνοντας στην ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε την Κούπα.

Παρότι έχουν περάσει 14 ολόκληρα χρόνια, οι δύο αναμέτρησεις είχαν μεταξύ τους δύο κοινά. Τότε, στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκονταν ο Αϊτόρ Καράνκα και ο Ίκερ Κασίγιας! Ο Καράνα αποτέλεσε μπακ απ για την άμυνα, αφού οι Σέζαρ και Ιβάν Κάμπο ξεκινούσαν βασικοί, ενώ ο Αλμπάνο Μπιτσάρι ξεκινούσε κάτω από τα δοκάρια, σε μία από τις μόλις 7 εμφανίσεις που έκανε με τη φανέλα της Ρεάλ.

Όπως τότε, έτσι και τώρα ο Κασίγιας με τον Καράνκα βρίσκονταν στον πάγκο. Και η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε! Ο πρώτος αποτελεί τον βοηθό του Ζοσέ Μουρίνιο, οπότε εκ των πραγμάτων δεν μπορούσε να βρίσκεται αλλού, ενώ ο δεύτερος έμεινε αναπληρωματικός, αφού ο Ζοσέ Μουρίνο προτίμησε για ένα ακομα ματς τον Ντιέγο Λόπεθ. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, οι δύο Ισπανοί συνδύασαν την παρουσία τους στον πάγκο του Σαντιάγο Μπερναμπέου με ήττα!

Στη φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους τότε αναπληρωματικούς του Τόσακ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα