Novileague με Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Novileague με Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

bet365

Μετά το Λεβάντε-Μπαρτσελόνα, ο διαγωνισμός της Novibet επιστρέφει στην SuperLeague για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Επί ελληνικού εδάφους θα παιχτεί η 89η αγωνιστική της Novileague που επιστρέφει στην SuperLeague μετά το χθεσινό Λεβάντε-Μπαρτσελόνα που έληξε ισόπαλο 3-3. Μάλιστα, ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που κρύβει και μία νέα προσφορά, με 50 ευρώ για τους νικητές.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την προτελευταία αγωνιστική των PlayOff.

Ξεκινά από σήμερα στη νέα Novileague

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κατακτήσει τον τίτλο, έκαναν αρκετές δοκιμές στα τελευταία δύο παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μετρήσουν ισάριθμες ισοπαλίες, όμως έχουν στο πλευρό τους την παράδοση, καθώς φέτος δεν έχουν ποτέ στην έδρα τους.

Ο «δικέφαλος» από την πλευρά του, προέρχεται από αήττητο 8 αγώνων (6-2-0), δείχνοντας σταθερότητα στην άμυνα, κρατώντας απαραβίαστη την εστία του σε 5 από αυτά τα παιχνίδια.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, οι Θεσσαλονικείς είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισαν τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (πέρσι τον Ιούλιο). Γενικότερα, στις δέκα πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους, σε όλες τις διοργανώσεις, οι νίκες είναι μοιρασμένες με τέσσερις για κάθε ομάδα, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Εμείς θα επιλέξουμε την ισοπαλία, χωρίς γκολ.

Στις βαθμολογίες τώρα, γίνονται χαμός και στις κατηγορίες. Πάνω από 20 άτομα έχουν 3 σωστές επιλογές στο ακριβές σκορ, ενώ 14 έχουν 5 σωστές προβλέψεις στους σκόρερ.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE | Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ.| ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα