Το πιο ψαγμένο site με προγνωστικά για στοίχημα από έμπειρους tipsters

Gazzetta team
Το πιο ψαγμένο site με προγνωστικά για στοίχημα από έμπειρους tipsters

bet365

Το Infobeto.com γνωρίζει πως το το Στοίχημα το διασκεδάζεις περισσότερο όταν κερδίζεις.

Πάνε πάνω από 20 χρόνια από τότε που ο ΟΠΑΠ έφερε επίσημα στην Ελλάδα το στοίχημα στο ποδόσφαιρο με το Πάμε Στοίχημα και μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι ήταν μια κίνηση που περίμεναν όλοι οι Έλληνες. Αμέσως το Πάμε Στοίχημα έγινε το πιο δημοφιλές παιχνίδι και χιλιάδες παίκτες μπήκαν στον μαγικό κόσμο του στοιχήματος για να ζήσουν έντονες συγκινήσεις και φυσικά για να βγάλουν πολλά χρήματα. Μαζί με το στοίχημα μπήκαν στη ζωή μας και τα προγνωστικά.

Αυτό που κάνει το στοίχημα να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως δεν πρόκειται για καθαρά τυχερό παιχνίδι. Ένας παίκτης που ξέρει τι κάνει και μελετάει σωστά μπορεί να είναι σχεδόν σίγουρος για τα κέρδη του, χάρη στα προγνωστικά στοιχήματος. Τα προγνωστικά στην ουσία βοηθούν τον παίκτη να σχεδιάσει το κουπόνι του σωστά και να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες να πάει ταμείο, οπότε δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το κλειδί της επιτυχίας ενός καλού παίκτη δεν είναι άλλο από τη σωστή ανάγνωση κι εκτίμηση στα προγνωστικά για στοίχημα.

Κάτι που ξέρουν όλοι όσοι ασχολούνται σοβαρά με το στοίχημα και παίζουν για να κερδίσουν και όχι απλά από «χόμπι» είναι το γεγονός ότι μπορεί οι προβλέψεις στοιχήματος να βρίσκονται πλέον παντού, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι όλες το ίδιο καλές. Με άλλα λόγια, μπορεί κανείς να βρει πολλές αναλύσεις κι εκτιμήσεις για τους αγώνες των διάφορων κουπονιών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν όλες την ίδια ποιότητα. Κάποιοι tipsters είναι απλά καλύτεροι από τους άλλους. Έχουν περισσότερη εμπειρία και γενικά ξέρουν να κρίνουν, να αναλύουν κι εν τέλει να εκμεταλλεύονται σωστά τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ακόμη και αυτές που κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν ασήμαντες. Εννοείται ότι τα προγνωστικά αυτών των ανθρώπων έχουν πολύ μεγάλη αξία και πως αυτό που κάνει τους καλούς παίκτες να ξεχωρίζουν και να κερδίζουν είναι ότι απλά μπορούν να κρίνουν σωστά ποιος tipster είναι αξιόπιστος και ποιος όχι.

Πώς μπορεί να βρει κανείς όμως τα πιο αξιόπιστα προγνωστικά και τις καλύτερες προτάσεις; Πώς μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα τις καλύτερες αποδόσεις για τα πιο «σίγουρα» παιχνίδια; Εννοείται ότι στις μέρες μας ο χρόνος είναι ιδιαίτερα περιορισμένος οπότε αν κάποιος δεν έχει φτάσει σε επίπεδο που να μπορεί να βγάζει τα έξοδα του μόνο με το στοίχημα, θα πρέπει να αφιερώσει πολλές ώρες σε «μελέτη και αξιολόγηση». Τι γίνεται αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό;

Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στο διαδίκτυο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε tips όποια ώρα θέλει, όπου και αν μπορεί να βρίσκεται, οπότε και μπορεί να αξιολογήσει πηγές προγνωστικών και προτάσεις, ώστε να καταλάβει ποιος tipster είναι πραγματικά καλός και ποιος απλά «το παίζει ιστορία».

Υπάρχει βέβαια και η πιο απλή λύση: μπορεί απλά να μπει στο infobeto.com και να βρει αμέσως τα πιο αξιόπιστα προγνωστικά και τις πιο περιεκτικές αναλύσεις και προβλέψεις για μέγιστα κέρδη. Το infobeto είναι κάτι παραπάνω από απλά ένα forum και site για τους λάτρεις του στοιχήματος και όλους τους σοβαρούς παίκτες. Είναι το «σπίτι» των καλύτερων tipsters της Ελλάδας! Το infobeto εξελίσσεται συνεχώς μαζί με το στοίχημα αλλά η ποιότητα των tips του παραμένει πάντα σε υψηλότατα επίπεδα.

Ας δούμε τι το κάνει τόσο μοναδικό και την καλύτερη επιλογή για όλους τους παίκτες!

Καλύτερη η διασκέδαση όταν κερδίζεις!

Στο διαδίκτυο στην Ελλάδα διανύουμε τις τελευταίες μέρες της προσωρινής αδειοδότησης καθώς η Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων ετοιμάζεται να δώσει οριστικές άδεις σε όσες εταιρείες δήλωσαν ενδιαφέρον.

Στην εποχή που ζούμε πιά, όλα είναι μέσα στο internet. Εκεί μεταφέρθηκε και η χαρά του κάθε τζογαδόρου που πλέον βρίσκει πιο εύκολα χώρο και χρόνο για να διασκεδάσει.

Στην γλώσσα της αγοράς των τυχερών παιχνιδιών, λένε ότι ο τζόγος είναι διασκέδαση. Εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε απλά να προσθέσουμε ότι η διασκέδαση γίνεται καλύτερη όταν κερδίζεις κιόλας!


Η μοναδικότητα του infobeto και τα νούμερα που ζαλίζουν!

Οι παίκτες του στοιχήματος είναι μια ειδική κατηγορία από μόνοι τους. Οι περισσότεροι διαβάζουν για κάθε ματς που θέλουν να ποντάρουν, ψάχνουν πικάντικες ιστορίες, υπολογίζουν πολύ το παρασκήνιο, συζητάνε τις απόψεις τους και στο τέλος ρίχνουν μια ματιά και αν συμφωνούν οι άλλοι μαζί του.

Εδώ και περίπου 20 χρόνια που υπάρχει το στοίχημα στην Ελλάδα, υπάρχει και ένα site που είναι πάντα δίπλα στον παίκτη. Πολύ μπροστά από την εποχή του, δημιούργησε την πρώτη και μοναδική μέχρι και σήμερα ιντερνετική κοινωνία των παικτών του στοιχήματος στην Ελλάδα. Μιλάμε φυσικά για το infobeto.com.

Το πρώτο στοιχηματικό forum γεννήθηκε πριν 20 χρόνια και από τότε μόνο αναπτύσσεται! Έχουν περάσει γενιές και γενιές και η εμπειρία που ξεχειλίζει φαίνεται στα ποσοστά κερδών των tipsters του.

Η χρονιά που έκλεισε βρήκε το infobeto να συνεχίζει να κάθεται στον θρόνο των νικητών. Τα νούμερα επιβεβαιώνουν ότι εξακολουθεί να έχει την κορυφαία ομάδα tipstersμε νούμερα που προκαλούν ζάλη.

Η προηγούμενη στοιχηματική σεζόν μπορεί να θεωρείται παρελθόν, αλλά όπως κάθε σωστός επαγγελματίας παίκτης κάνει τον απολογισμό του, έτσι και το infobeto έκανε τον απολογισμό της τελευταίας χρονιάς όπως κάνει κάθε χρόνο και κλείνει πάντα με κέρδη!

Σε τόσο δύσκολους καιρούς, με τα οικονομικά δεδομένα να είναι πολύ περιορισμένα, το infobeto στέκεται δίπλα στον παίκτη, προσφέροντάς του δωρεάν κερδοφόρα προγνωστικά μέσα από σωστές τακτικές. Σίγουρα βοήθησε τους πιστούς αναγνώστες του να ενισχύσουν την κάβα τους.

Yield που ζαλίζουν

Στο infobeto αρθρογραφούν και σας συμβουλεύουν έμπειροι παίκτες για το στοίχημα και παράλληλα θα βρείτε αναλύσεις και προγνωστικά για στοίχημα από επιλεγμένους παίκτες που επιδεικνύουν απόλυτο σεβασμό στον αναγνώστη κάτω από αυστηρούς κανόνες.

Την χρονιά του 2020 οι δύο «νέοι» στην ομάδα των infobeto tipsters Τόλης Πράγιας και Νεκτάριος Καλαμπαλίκης εκτινάχθηκαν με τα προγνωστικά τους με 26,52% και 22,14% yield αντίστοιχα και κάθισαν στις 2 πρώτες θέσεις! Εξωπραγματικά νούμερα αν σκεφτεί κανείς ότι στόχος του κάθε παίκτη είναι να πιάσει το 10% για να είναι υπερ-ευχαριστημένος.

Για τον master Μάνο Ηλιάκη τα ξέρετε όλοι, μικροί μεγάλοι. Το όνομά του είναι χαραγμένο με χρυσά γράμματα και φιγουράρει ΚΑΘΕ χρόνο στους θετικούς με τεράστιο yield. All time πρώτος tipster στην Ελλάδα κάτι μοναδικό στα χρονικά του στοιχήματος!

Ο Ερτζάν Μπαγλαματζή άργησε να ξεκινήσει τα προγνωστικά του, αλλά μέσα σε λίγους μήνες έφτασε στο 8%Yield. Ελπιδοφόρο αν μη τι άλλο... εφόδιο για την νέα χρονιά του 2021.

Ο Γιώργος Ραπτάκης αν δεν είχε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, θα μιλούσαμε και για αυτόν σήμερα που θα ήταν ντυμένος στα πράσινα. Γνωστός ως Spaniolos, ξέρει πως να ξεπερνά ότι του στέκεται μπροστά του ως εμπόδιο και ήδη με την έναρξη του 2021 μπήκε με το δεξί και ξανά προς την δόξα τραβά!

Στο στοίχημα τίποτα δεν είναι εγγυημένο και ούτε η προηγούμενη επιτυχία εξασφαλίζει την επόμενη! Θέλει προσοχή, συνέπεια, μελέτη, υπομονή, αυτοσυγκράτηση και εννοείται και τύχη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο infobeto οι tipsters δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Η μοναδικότητα του infobeto

Το Infobeto διακρίνεται και για άλλον ένα λόγο. Είναι το μοναδικό site που τολμά να διατηρεί πλήρη στατιστικά για κάθε tipster. Έτσι μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει στατιστικά του κάθε tipster την ίδια μέρα, ανά μήνα, ανά έτος και alltime ώστε να κάνετε τις συγκρίσεις σας, να βρίσκει τον πιο φορμαρισμένο, να καταλαβαίνει τον τρόπο που παίζει και γενικώς να τον γνωρίζει καλύτερα. Θέλει τόλμη και αρετή η έκθεση στο κοινό κι στο παλαιότερο στοιχηματικό site…περισσεύουν!

Αποτελεσματικότητα ενός Tipster

Για να ακολουθήσει κάποιος έναν Tipster θα πρέπει να γνωρίζει κατά πόσο είναι αποτελεσματικές ή όχι οι προβλέψεις του. Για το λόγο αυτό τσεκάρουμε τους Tipsters με τις ακόλουθες τρεις παραμέτρους:

Yield (ή αλλιώς απόδοση παραγωγής): το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα ως προς το συνολικό ποντάρισμα στο κουπόνι στοιχήματος

ROI (ή αλλιώς επιστροφή της επένδυσης): το καθαρό κέρδος ή έλλειμμα συν την αρχική μπάνκα ως προς την αρχική μπάνκα

Profitability (ή αλλιώς το λειτουργικό κέρδος): το κέρδος που έχει ένας Tipster κατά τη διάρκεια ενός διαστήματος έξι μηνών ή ενός έτους.

Το στοίχημα προχωρά και εξελίσσεται όπως όλα τα πράγματα στην ζωή. Είναι προτιμότερο λοιπόν για να μην μένεις πίσω να είσαι κοντά σε αυτούς που είναι κοντά στις εξελίξεις και ακόμα πιο κοντά σε αυτούς που μερικές φορές οι ίδιοι φέρνουν τις εξελίξεις!

 

Τελευταία Νέα