Novileague με Γιουνάιτεντ και Μπρούνο Φερνάντες

Gazzetta team
Novileague με Γιουνάιτεντ και Μπρούνο Φερνάντες

bet365

Στην 10η αγωνιστική βρήκαμε και σκορ και σκόρερ και πάμε με την ίδια συνταγή στο Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον.

Το Μπαρτσελόνα-Μπιλμπάο πήγε ακριβώς έτσι όπως το είχαμε πει. Και δύο γκολ η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να σκοράρει (βρήκαμε και τον εύκολο η αλήθεια ειναι σκόρερ) και να δεχθεί ένα μιας και η άμυνά της φέτος παραπαίει.

Και με την ίδια συνταγή θα πάμε στο Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον για την 11η αγωνιστική της Novileague. Τα πιο συχνά σκορ από το 2000 και μετά είναι το 2-1, το 3-2 και το 0-1 και αυτό που μας «ταιριάζει» περισσότερο είναι το 2-1. Και εκεί θα ακουμπήσουμε και τον πρώτο σκόρερ για φέτος στην Γιουνάιτεντ που δεν είναι άλλος από τον Μπρούνο Φερνάντες (εκτελεί και τα πέναλτι).

Ξεκίνα από σήμερα στη νέα Novileague

Αν μας βοηθήσει ο Πορτογάλος μέσος θα ανέβουμε κι άλλο στην βαθμολογία της Novileague σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο μίνι πρωτάθλημα. Ωστόσο ακόμα και αν κάποιος δεν έχει μπει στο πρωτάθλημα (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν για όλους) μπορεί να μπει ακόμα και σήμερα μιας και:

  1. μπορεί να κυνηγήσει ακόμα το έπαθλο του 1.000.000 ευρώ
  2. υπάρχουν άλλα τέσσερα μίνι πρωταθλήματα μιας και μιλάμε για μία Novileague 100 αγωνιστικών.

Οπως βλέπετε αυτές είναι οι προβλέψεις μας για σήμερα.

Σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογία, υπάρχουν 7 που έχουν βρει 5 ακριβή σκορ στις συνολικά 10 αγωνιστικές και προπορεύονται ενώ στους σκόρερ υπάρχει μια μεγάλη ισοβαθμία στις 7 σωστές προβλέψεις.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

 

Τελευταία Νέα