Γερο-Γιοβάισα: Θέμα... κορυφής αλλά και επιβίωσης

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Θέμα... κορυφής αλλά και επιβίωσης

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ασχολείται με την αγαπημένη του Premier League και το πάει... στα διπλά για το πρόγραμμα του Σαββάτου!

Καλημέρα καλοί μου φίλοι!

Και με lockdown και χωρίς lockdown, και με click away και με μαγαζιά ανοιχτά, με ό,τι κι αν συμβαίνει σε όλους μας συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά, ψηλά τον ουρανό και... να περιμένουμε από την μπαλίτσα μας να βάλει το χέρι της να χαρεί και η τσέπη μας!

Ομολογώ πως μεσοβδόμαδα χάζεψα πολλά από τα παιχνίδια της Premier League, αλλά καιρό είχα να με καταλάβω πως είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό από ενθουσιασμό, όπως όταν είδα τον Μπερκ της Σέφιλντ να σκοράρει κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Κατάλαβα ότι το μεγάλο μπαμ θα γινόταν...

Τώρα, όμως, μπαμ και... μπουμ μάλλον δεν θα έχει κι έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ό,τι πρέπει για στήριξη!

Στο «Έμιρεϊτς» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέρει ότι πρέπει ν' αντιδράσει μετά την ήττα – σοκ και κάζο μαζί, από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κοτζάμ τελευταία της βαθμολογίας πήγε στο Ολντ Τράφορντ και πήρε νίκη έπειτα από to 1973. Δεν είναι και λίγο πράγμα. Και απέναντι σε μια τέτοια Άρσεναλ που ναι μεν έχει βρει μια σταθερότητα αλλά και πάλι δεν είναι του επιπέδου της Γιουνάιτεντ, η ομάδα του Σόλσκιερ νομίζω θα πάρει αυτό που θέλει και θα φύγει από την πρωτεύουσα με τη νίκη. Μην της ξεφύγει και η Σίτι στην κορυφή...

Στο «Χόθορνς», ίσως, ίσως λέω, να είναι μια τεράστια ευκαιρία για την Φούλαμ ώστε να πάρει ένα πολυπόθητο αποτέλεσμα και να μαζέψει όλους τους βαθμούς από το ματς με την Γουέστ Μπρομ. Οι αβοήθητοι και διόλου ανταγωνιστικοί baggies δέχθηκαν πέντε γκολ από τους «πολίτες» μεσοβδόμαδα και η αλήθεια είναι ότι δεν τους βλέπω να σηκώνουν και πολύ κεφάλι. Ένα θεματάκι με το γκολ το έχει η Φούλαμ του Σκοτ Πάρκερ, αλλά θα ρισκάρω με το διπλό των «cottagers»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα