Novileague με Σαουθάμπτον-Άρσεναλ και σκόρερ Λακαζέτ

Gazzetta team
Novileague με Σαουθάμπτον-Άρσεναλ και σκόρερ Λακαζέτ

bet365

Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική της Novileague. Πόσες προβλέψεις έχει ο πρώτος και τι θα γίνει στο «St Mary's Stadium» και στο Σαουθάμπτον-Άρσεναλ.

Μετά το 0-1 στο Λίβερπουλ-Μπέρνλι, το 4-2 της Γκλάντμπαχ επί της Ντόρτμουντ, το 2-0 στο Παναθηναϊκός-ΟΦΗ ήρθε και το 2-2 στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, στο οποίο αρκετοί βρήκαν σκόρερ με αποτέλεσμα να έχουμε μια μεγάλη ισοβαθμία στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα της Novileague.

Η 5η αγωνιστική της Novileague έχει Σαουθάμπτον-Άρσεναλ και για όσους δεν το γνωρίζετε ακόμα μιλάμε για έναν μαραθώνιο 100 αγωνιστικών στον οποίο ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει εντελώς δωρεάν και φυσικά μπορεί να μπει ακόμα και στο μεγάλο πρωτάθλημα το οποίο δίνει 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σωστά σκορ στα 100 ματς) αλλά και στα πέντε μίνι πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ (και 2.000 ευρώ).

Ετσι παίζεται η νέα Novileague

Στο παιχνίδι αυτό, θα στηρίξουμε τη νίκη της Άρσεναλ που θέλει να πάρει την ρεβάνς από την Σαουθάμπτον για την ήττα-αποκλεισμό της, το Σάββατο, από τη συνέχεια του FA Cup. Όσο για τον σκόρερ; Θα επιλέξουμε τον Λακαζέτ.

Μετά από τις 4 αγωνιστικές όπως βλέπετε στον πίνακα κανείς δεν έχει το απόλυτο (είτε στα σκορ, είτε στους σκόρερ) και στο πρώτο μίνι πρωτάθλημα μόνος ένας υπάρχει στην κορυφή με 3 σωστές προβλέψεις.

Θυμίζουμε πως εκτός από το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ (όποιος βρει 35 σκορ στα 100 ματς της Novileague η οποία θα ολοκληρωθεί στον τελικό του Champions League) υπάρχουν και τα μικρότερα πρωταθλήματα τα οποία μοιράζουν 20.000 ευρώ και 2.000 ευρώ.

Γράψε τη δική σου ιστορία σε έναν από τους μεγαλύτερους Cash διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ!

Για τον Διαγωνισμό ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται συμμετοχή στα παίγνια

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα