Γερο-Γιοβάισα: Με την ευχή να... μην ξυπνήσουν οι άμυνες

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Με την ευχή να... μην ξυπνήσουν οι άμυνες

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ξύπνησε, απόλαυσε το ηλιόλουστο Σάββατο και από νωρίς ρίχτηκε στη μελέτη των αναμετρήσεων της ημέρας περιμένοντας γκολ!

Καλημέρα φίλοι μου!

Να είναι 9 Ιανουαρίου και να έχει τέτοιο καιρό που και μέσα στο σπίτι να είσαι με κοντομάνικο! Πόσο τυχεροί είστε φίλοι μου Έλληνες. Όχι ότι με χαλάει το κρύο και το χιόνι της λατρεμένης μου Ρωσίας, αλλά όπως και να το κάνουμε, άλλη ψυχολογία ρε παιδί μου ο καλός καιρός.

Και επειδή θα πάει καλά το Σ/Κ, ας κάνει ηλιοφάνεια... και στην τσέπη μας ρε παιδιά!

Μπαλίτσα έχουμε κανονικά, αν και η Αγγλία μας την έκανε με το Κύπελλο που είναι... διαολεμένο σε αυτό τον γύρο και γίνονται εκπλήξεις.

Στην Παμπλόνα η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Οσασούνα και με την άμυνα της «βασίλισσας» να μην εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη, θα μπορούσαμε να δούμε γκολ και για δύο ομάδες. Άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν κάνει το G/G στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και η Ρεάλ το έχει κάνει στα 8 από τα 11 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος...

Η Μίλαν θα χρειαστεί απαραίτητα την ανάκαμψη μετά την ήττα από την Γιουβέντους με το τελικό 3-1 και αντιμετωπίζει την Τορίνο. Δεν χρειάζεται συστάσεις και εξηγήσεις για την ανάγκη που έχει η ομάδα του Πιόλι να πάρει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο, καλοβλέπω το Over 2,5 τέρματα σε μια αναμέτρηση όπου η «Γκρανάτα» σκοράρει αλλά και δέχεται τέρματα σε καθένα από τα τελευταία της 9 παιχνίδια, ενώ, και η Μίλαν έχει δει την εστία της να παραβιάζεται στα 11 από τα 13 τελευταία ματς!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα