King Otto: Δείτε το trailer αποκλειστικά στο Gazzetta (vid)

Gazzetta team
King Otto: Δείτε το trailer αποκλειστικά στο Gazzetta (vid)

bet365

Μία ταινία της Tanweer & Cinema Nolita για το πώς δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική μυθολογία.

Δεκαέξι ακριβώς χρόνια μετά την ονειρική κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας (04/07/2004) από την Εθνική Ελλάδας, το Gazzetta μοιράζεται απoκλειστικά με τους αναγνώστες του το τρέιλερ της ταινίας για τον δημιουργό του συγκεκριμένου επιτεύγματος: τον Όττο Ρεχάγκελ.

Το καλοκαίρι του 2004, η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη με την πιο αναπάντεχη νίκη της στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν με δυσπιστία και δέος τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, κατατρόπωσε τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο αρχιτέκτονας πίσω από αυτό τον απροσδόκητο θρίαμβο ήταν ο θρυλικός Γερμανός προπονητής, ο Βασιλιάς Όττο Ρεχάγκελ. Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει την αυτοκρατορία του, για να αναλάβει την αδύναμη Ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου. Αυτή είναι ιστορία για το πώς δύο εκ διαμέτρου αντίθετες κουλτούρες ενώθηκαν, μίλησαν την ίδια γλώσσα και έγραψαν μαζί ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική μυθολογία.

Δείτε πρώτοι το trailer της ταινίας «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΤΤΟ», που σκηνοθέτησε ο Christopher André Marks και εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το Gazzetta:

Η ταινία της Tanweer & Cinema Nolita θα βγει σύντομα στους κινηματογράφους.

 

Τελευταία Νέα