Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός live στο gazzetta!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός live στο gazzetta!

bet365

Στις 4 το απόγευμα της Κυριακής μένουμε σπίτι και βλέπουμε το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Παναθηναϊκό του Νίκου Αθανασίου και τον Ολυμπιακό του Κωνσταντίνου Μελάγιες.

Φτάνει η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η στιγμή του ντέρμπι αιωνίων. Η στιγμή του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, που πρόκειται να διεξαχθεί στις 4 το απόγευμα της Κυριακής στο gazzetta arena. Η στιγμή της μονομαχίας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό του κόουτς Νίκου Αθανασίου και τον Ολυμπιακό του κόουτς Κωνσταντίνου Μελάγιες.

Οι δύο προπονητές ολοκληρώνουν τούτες τις ώρες το στάδιο της προετοιμασίας τους για την μεγάλη αναμέτρηση στο FIFA, η οποία θα μεταδοθεί live από το gazzetta, με ζωντανό σχολιασμό από τον Μιχάλη Τσόχο, τον Βασίλη Σαμπράκο, τον Κώστα Νικολακόπουλο, τον Γιάννη Σερέτη, τον Μιχάλη Τσαμπά και τον Αντώνη Σαούλη.

Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε τα τελευταία νέα σχετικά με τις αρχικές συνθέσεις και τους σχηματισμούς που θα επιλέξουν οι δύο προπονητές και τις τελευταίες τους δηλώσεις πριν από την μεγάλη αναμέτρηση.

Και αυτή την Κυριακή μένουμε σπίτι και βλέπουμε μεγάλη μπάλα, στο ψηφιακό ντέρμπι που θα μας καθηλώσει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα