Παίζουν μπάλα με κορονοϊό: Ευτυχώς δεν γίναμε... Ουγκάντα!

Παίζουν μπάλα με κορονοϊό: Ευτυχώς δεν γίναμε... Ουγκάντα!

bet365

Μπορεί ακόμα και το ποδόσφαιρο να βρίσκεται στα πλοκάμια του κορονοϊού, ωστόσο κάποιοι τολμηροί αψηφούν τον κίνδυνο και αγωνίζονται κανονικά! Από την Τουρκία και την Ρωσία μέχρι την Ουγκάντα και την Σιγκαπούρη. Το gazzetta.gr καταγράφει τις χώρες που παίζουν σήμερα (15/3) ποδόσφαιρο!

Αφελείς, επικίνδυνοι ή συνειδητοποιημένοι; Την στιγμή που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται στη δίνη του κορονοϊού, όντας σε καραντίνα, με τον κατάλογο των κρουσμάτων αλλά και των θυμάτων να αυξάνεται επικίνδυνα υπάρχουν κάποιοι τολμηροί (λίγοι ευτυχώς) συνεχίζουν να παίζουν ποδόσφαιρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Μπορεί τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα να έχουν κατεβάσει ρολά, αφού προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών,όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα, οι οποίες μάλιστα σε ότι αφορά την Ευρώπη είναι ηχηρές!

Για παράδειγμα στην Τουρκία διεξάγονται σήμερα (15/3) τρία ματς για την μεγάλυτερα κατηγορία (Super Lig) με το ντέρμπι ανάμεσα στην Γαλατασαράι και την Μπεσίκτας να δεσπόζει από το πρόγραμμα και πέντε αναμετρήσεις για την Β΄ κατηγορία.

Κόντρα στο ρεύμα πάει και η Ρωσία σε όλες της κατηγορίες, η Ουκρανία, η Σερβία με την διεξαγωγή αγώνων για την Β΄ και Γ΄ κατηγορία, το Αζερμπαϊτζάν, αλλά κα το Γιβραλτάρ!

Από εκεί και πέρα στη Λατινική Αμερική, υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση στις μικρές κατηγορίες της Αργεντινής, στη Βραζιλία, την Βολιβία, την Χιλή (Α΄ και Β΄ κατηγορία), από την Αφρική συνεχίζουν κανονικά μεταξύ άλλων Νοτιοαφρικανοί, Τυνήσιοι, Αλγερινοί και Νιγηριανοί, ενώ και στην Κεντρική Αμερική το Μεξικό και η Κόστα Ρίκα δεν έχουν διακόψει τα πρωταθλήματα τους!

Από τις υπόλοιπες ηπείρους, δείχνουν την πλάτη τους στον κορονοϊό οι Αυστραλοί, οι Μαλαισιανοί και οι Ινδονήσιοι. Επίσης, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και τριτοκοσμικές ποδοσφαιρικά χώρες που δεν έχουν πτοηθεί από την πανδημία που επικρατεί όπως είναι οι Ανγκόλα, Μπαχρέιν, Μπαρμπέιντος, Μπανγκλαντές, Μπενίν, Μπουτάν, Μπρουνέι, Μπουρκίνα Φάσο, Μπουρούντι, Καμπότζη, Γκάμπια, Γουατεμάλα, Αϊτή, Ονδούρα, Κιργιζιστάν, Λιβερία, Μαδαγασκάρη, Μαυριτανία, Νέα Ζηλανδία, Νικαράγουα, Ρουάντα, Σιέρα Λεόνε, Σιγκαπούρη, Σουδάν, Τανζανία, Ουγκάντα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (διεξάγονται ματς σε επίπεδο U21), Ουζμπεκιστάν και Βιετνάμ.

 

Τελευταία Νέα