Υπογράφουν Πέλκας-Κουλούρης

Υπογράφουν Πέλκας-Κουλούρης

Σταύρος Σουντουλίδης
Υπογράφουν Πέλκας-Κουλούρης

bet365

Στα γραφεία του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Πολ Κουτσολιάκος για τις τελικές επαφές για την ανανέωση των συμβολαίων των Πέλκα και Κουλούρη.

Μονακό - Μονπελιέ με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Γιόβετιτς σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Δημήτρης Πέλκας και Ευθύμης Κουλούρης έχουν συμφωνήσει σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας τους με τον ΠΑΟΚ και αυτό που απομένουν είναι κάποιες λεπτομέρειες. Τις λεπτομέρειες αυτές διευθετούν αυτή την ώρα ο Πολ Κουτσολιάκος ο οποίος βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα.

Μόλις ολοκληρωθεί και αυτός ο κύκλος των επαφών με τα στελέχη της ΠΑΕ τότε θα κληθούν οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές για να υπογράψουν τα νέα συμβόλαια τους διάρκειας τεσσάρων ετών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα