Ένοχος και απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια στον Ρούνεϊ!

Ένοχος και απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια στον Ρούνεϊ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ένοχος και απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια στον Ρούνεϊ!

bet365

Έχοντας αποδεχθεί δίχως δεύτερη κουβέντα την κατηγορία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ και δηλώνοντας ένοχος, ο Γουέιν Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια, κατά την εκδίκαση της υπόθεσή του, το πρωί της Δευτέρας!

Ο στράικερ της Έβερτον βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα λίγο καιρό μετά τη σύλληψή του στις αρχές του μήνα και από την πρώτη στιγμή δήλωσε ένοχος.

«Αντιλαμβάνομαι την πράξη μου, αναλαμβάνω τις ευθύνες και ξέρω ότι απογοήτευσα την οικογένειά μου και τους θαυμαστές μου... Έχω μετανιώσει για το τρομερό λάθος που έκανα» ανέφερε προς το δικαστήριο, μέσω και του δικηγόρου του.

Η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι απαγόρευση οδήγησης για δύο χρόνια, έναν χρόνο κοινωνικής εργασίας και 100 ώρες εργασίας αμισθί.

Ταυτόχρονα, η Έβερτον περίμενε το αποτέλεσμα της εκδίκασης για να τιμωρήσει κι εκείνη τον Γουέιν Ρούνεϊ, με εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να δηλώνει πως κατά πάσα πιθανότητα η ποινή θα είναι οι μισθοί δύο εβδομάδων βάσει και του συμβολαίου που έχει υπογράψει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα