Με φόρα και αλλαγές η Λάτσιο (vids)

Gazzetta team
Με φόρα και αλλαγές η Λάτσιο (vids)

bet365

Παρά τις αρκετές αλλαγές του Ιντζάγκι η Λάτσιο νίκησε εκτός έδρας της Φίτεσε (2-3) και ξεκίνησε με το δεξί. Κέρασαν πολλά γκολ Σοσιεδάδ, Νις, Ζενίτ.

Προσφορά ημέρας - έκπληξη σε περιμένει στο Τουλούζ - Μπορντό .*Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη σε βάρος της Μίλαν (4-1) στην Serie A, η Λάτσιο με αρκετούς αναπληρωματικούς στη συνθεσή της επικράτησε εκτός έδρας της Φίτεσε (2-3) αν και βρέθηκε να χάνει δύο φορές. Στο 33' ο Μάταβζ άνοιξε το σκορ για τους Ολλανδούς που σκόραραν στη διοργάνωση για πρώτη φορά ύστερα από 5.418 μέρες, με το 1-0 να μένει μέχρι να έρθει το ημίχρονο. Στην επανάληψη, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ισοφάρισε με το εξαιρετικό ξερό αριστερό του Παρόλο, όμως ο Λίνεσεν στο 57' με πλασέ από κοντά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Φίτεσε. Παρά το γεγονός αυτό η Λάτσιο δεν πτοήθηκε και στο 67' έκρυψε την μπάλα για να την εμφανίσει στα δίχτυα με όμορφο πλασέ ο on-fire, Τσίρο Ιμόμπιλε για το 2-2. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο ταλαντούχος μέσος, Αλεσάντρο Μουρτζία στο 75' χαρίζοντας την πρώτη νίκη στον όμιλο στους Ρωμαίους.



Σεληνιασμένη η Σοσιεδάδ
Πραγματοποιεί τρομερό ξεκίνημα. Στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga η Σοσιεδάδ έχει ισάριθμες επιτυχίες και μάλιστα με δύο τριάρες και μία τεσσάρα. Το ίδιο λοιπόν είπε να κάνει και τώρα εκτός συνόρων υποδεχόμενη την Ρόζενμποργκ, την οποία διέλυσε 4-0. Ο Ντιέγο Γιορέντε άνοιξε (9') και έκλεισε το σκορ (77'), ενώ ενδιάμεσα ο Θουρουτούθα (10') και το αυτογκόλ του Σκιέβλικ (41') είχαν μεγαλώσει τη διαφορά υπέρ των Βάσκων, που την Κυριακή το βράδυ περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πεντάρα η Νις
Είχαν περάσει σχεδόν 50 χρόνια από την τελευταία φορά που η Νις πέτυχε πέντε γκολ στην Ευρώπη. Οι νισουά το έκαναν ξανά, διαλύοντας με 5-1 τη Ζούλτε Βαρέγκεμ, επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία μετά τον θρίαμβο επί της Μονακό. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί και στο 20’ ήταν ήδη με 2-0 μπροστά στο σκορ με ισάριθμα τέρματα του Πλέα. Στο 28’ ο Ντάντε έκανε το 0-3, ενώ οι Βέλγοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με το ξεκίνημα της επανάληψης, όταν ο Λεγιά έκανε το 1-3. Σεν Μαξιμέν (69’) και Μπαλοτέλι (74’) ολοκλήρωσαν το νέο θρίαμβο των νισουά.

Με... αποχή η Μαρσέιγ
Οι οπαδοί της Μαρσέιγ της γύρισαν την πλάτη, περίπου 6.000 έδωσαν το παρών στο «Βεολντρόμ» και είδαν την ομάδα τους να κερδίζει με 1-0 Κόνιασπορ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, αλλά γκολ δεν μπήκε, με τον Ραμί να ανοίγει το σκορ στο 48’. Οι Τούρκοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια, έψαξαν το γκολ, έχασαν ευκαιρίες, αλλά το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαβάστε εδώ για τους αγώνες των 20:00

Aποτελέσματα
Χόφενχαϊμ - Μπράγκα 1-2
Απόλλων Λεμεσσού - Λιόν 1-1
Αταλάντα - Εβερτον 3-0
Αούστρια Βιέννης - Μίλαν 1-5
Γιουνγκ Μπόις - Παρτιζάν 1-1
Ντιναμό Κιέβου - Σκεντέρμπεου 3-1
Κοπεγχάγη - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0
Ριέκα - ΑΕΚ 1-2
Μπασακσεχίρ - Λουντογκόρετς 0-0
Σλάβια Πράγας - Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-0
Βιγιαρεάλ - Αστάνα 3-1
Ζλιν - Σέριφ 0-0
Ερυθρός Αστέρας - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-1
Στεάουα - Πλζεν 3-0
Γκιμαράες - Σάλτσμπουργκ 1-1
Χαποέλ Μπεερ Σεβά - Λουγκάνο 2-1
Χέρτα Βερολίνου - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0
Μαρσέιγ - Κόνιασπορ 1-0
Σοσιεδάδ - Ρόζενμποργκ 4-0
Βαρντάρ - Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 0-5
Φίτεσε - Λάτσιο 2-3
Ζόρια - Οστερσουντ 0-2
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Νις 1-5
Αρσεναλ - Κολονία (23.00)

Витecc - Лaциo от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Реал Сосьедад - Русенборг 4:0 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Вардар - Зенит 0:5 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Црвена Звезда - БАТЭ от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα