Υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

Gazzetta team
Υπέγραψε στη Μαρσέιγ ο Μήτρογλου

bet365

Για την επόμενη τετραετία θα αγωνίζεται στο μεγάλο γαλλικό λιμάνι ο Κώστας Μήτρογλου, με τους «Φωκαείς» να αποκτούν αντί 15 εκατ. ευρώ το 50% των δικαιωμάτων του.

Τσεχία - Γερμανία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Οζίλ σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην Μαρσέιγ και με τη βούλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου που πέρασε ιατρικά, έβαλε υπογραφή και ανακοινώθηκε. Η Μπενφίκα τον πούλησε στους «Φωκαείς» αντί 15 εκατ. ευρώ, με τους δεύτερους να αποκτούν το 50% των δικαιωμάτων του και το συνολικό ποσό της μεταγραφής να φτάνει τα 27,5 εκατ. ευρώ!


Σε περίπτωση βέβαια που έρθει μέσα στην διετία πρόταση ανώτερη από άλλο club, η Μαρσέιγ θα χάσει τον παίκτη. Εάν όχι, θα πληρώσει εκείνη το υπόλοιπο ποσό που απομένει και θα τον αποκτησεί στο 100%. Ο 29χρονος επιθετικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει συνολικά 10,6 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους). Ετσι γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας ποδοσφαιριστής και η μεταγραφή του η πιο ακριβή όλων των εποχών για συμπατριώτη μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα