Ανακοίνωσε Μπρίτο η Ξάνθη

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μπρίτο η Ξάνθη

bet365

Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης και με τη βούλα είναι ο Μπρίτο με την ακριτική ομάδα να ανακοινώνει την μεταγραφή του 30χρονου αριστερού εξτρέμ.

Νιού Σεντς – Ριέκα με επιστροφή, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα (21+).

Παίκτης της Ξάνθης και επίσημα έγινε ο Μπρίτο, καθώς μετά την άφιξή του στην Ελλάδα πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και υπέγραψε στην ομάδα. Μάλιστα πήρε ήδη τον δρόμο για την Βουλγαρία, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή του συλλόγου.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που κατάγεται από το Πράσινο Ακρωτήρι και είναι δύο φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, έχει γεννηθεί και «ανδρωθεί» ποδοσφαιρικά στην Πορτογαλία. Ξεκίνησε από την Κουινταγένσε, αγωνίστηκε μετά σε διάφορες ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και έκανε το «μπαμ» με την Ζιλ Βιθέντε το 2012. Το 2014 πήγε στην Μποαβίστα και πέρσι έπαιξε 20 ματς με την Μαρίτιμο. Συνολικά στη μεγάλη κατηγορία της Πορτογαλίας μετρά 72 συμμετοχές και 5 γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Armindo Rodrigues Mendes Furtado.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα