Σαντίκου: «Μιλάω με Παναθηναϊκό, να φορέσω τα πράσινα»

Σαντίκου: «Μιλάω με Παναθηναϊκό, να φορέσω τα πράσινα»

Σαντίκου: «Μιλάω με Παναθηναϊκό, να φορέσω τα πράσινα»

bet365

Ο Αρμάντο Σαντίκου επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ και με δηλώσεις του στο gazzetta.gr τόνισε πως ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο διεθνής Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Σαντίκου, είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στην επίθεση και ο παίκτης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr. Ο 26χρονος Αλβανός διεθνής φορ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα τόνισε πως είναι σε επαφές με το Τριφύλλι και θέλει να φορέσει άμεσα τα πράσινα!

«Ναι, ξέρω το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και με τιμά αρκετά. Ο μάνατζέρ μου έχει επαφές με τον σύλλογο, πιστεύω πως είμαστε κοντά, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου» τόνισε ο Αλβανός διεθνής και πρόσθεσε: «Στην επίθεση του Παναθηναϊκού έχουν βρεθεί μεγάλοι παίκτες κι ελπίζω αν όλα πάνε καλά να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα...».

Διαβάστε πιο κάτω ορισμένα στοιχεία για τον παίκτη:

- Ο Σαντίκου αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός από την Ζυρίχη στην Λουγκάνο και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, το βήμα παραπάνω. Μετρά 28 συμμετοχές και 9 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

- Ο Αρμάντο Ντουρίμ Σαντίκου είναι ένας ακόμα παίκτης από την Αλβανία που παίζει στην Ελβετία. Οι πληροφορίες θέλουν να έχει και βουλγαρικό διαβατήριο.
- Πρώτος εν ενέργεια σκόρερ στην Εθνική του με 9 γκολ σε 28 ματς και 8ος ever.
- Πρώτη του ομάδα η Τουρμπίνα Τσέρικ, από την οποία αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της.
- Από το 2011 παίζει συνεχώς στην Ελβετία, έχοντας αλλάξει τρεις ομάδες και έναν δανεισμό στην Βαντούζ στο Λιχτενστάιν.
- Έφυγε με άσχημο τρόπο από το αλβανικό ποδόσφαιρο. Παίζοντας στην Ελμπασάνι του είχε επιβληθεί διετής αποκλεισμός από την Λίγκα. Ο λόγος ήταν πως του ακυρώθηκε γκολ και πήγε μετά έσπρωξε, έφτυσε και έπιασε από τον λαιμό τον επόπτη. Ήταν σε ματς με την Λάτσι που αποβλήθηκε.
- Έχει συγγένεια με τα αδέρφια Τζάκα ενώ το 2016 αναδείχθηκε τιμητικά πρώτος Πολίτης του Ελμπασάν για την αθλητική του προσφορά.
- Τα πιο πολλά γκολ του σε ομάδα είναι με την Λουγκάνο. 38 και 11 ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα