Ξεκίνησε έστω και ανεπίσημα και η ΑΕΛ

Ξεκίνησε έστω και ανεπίσημα και η ΑΕΛ

Gazzetta team
Ξεκίνησε έστω και ανεπίσημα και η ΑΕΛ

bet365

Με ανεπίσημη πρώτη χωρίς κόσμο και δημοσιογράφους άρχισε την φετινή της χρονιά η ΑΕΛ. Την Πέμπτη η επίσημη και μια μέρα πριν (Τετάρτη) η παρουσίαση των φετινών μεταγραφών.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Πρόγκρες – Ρέιντζερς (21+).

Με 27 παίκτες από την πρώτη ομάδα και 3 από την ακαδημία, ξεκίνησε έστω και ανεπίσημα η ΑΕΛ. Οι... βυσσινί του Αντρέ Πάους θα κάνουν την Πέμπτη τους την επίσημη πρώτη παρουσία κόσμου και δημοσιογράφων, ενώ την Τετάρτη θα γίνει και η παρουσίαση των φετινώ μεταγραφών. Το φετινό ρόστερ το οποίο θα έχει και προσθέσεις, αλλά και αφαιρέσεις, περιλαμβάνει τους: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Άλα, Φάρκας, Γκόλιας, Καρατάσιος, Κόντορ, Γουάλας, Αγρόδημος, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ντοντό, Κρητικός, Γκαγιέγο, Κουτσιανικούλης, Καπός, Ναζλίδης, Γιαννιτσάνης ενώ τρεις παίκτες θα υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Είπαμε για προσθέσεις και αφαιρέσεις, γιατί ο Ολλανδός προπονητής θέλει 25 παίκτες για να δουλέψει και αφού δεδομένα θα αποκτηθούν κάποιοι, είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν και λύσεις συμβολαίων. Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι με τους Θεσσαλούς να βρίσκονται εκεί από τις 10 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα