Τα μπράβο σε Κούτρη, Ρομαό και Σεμπά!

Τα μπράβο σε Κούτρη, Ρομαό και Σεμπά!

Δημήτρης Τομαράς
Τα μπράβο σε Κούτρη, Ρομαό και Σεμπά!

bet365

Οι Κούτρης, Ρομαό και Σεμπά εισέπραξαν τα μπράβο των Χάσι και Μέερτ για τον τρόπο που λειτούργησαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας και ανάπτυξης με τελειώματα στην απογευματινή προπόνηση στο Ζέεφελντ. Εκτός Μποτία, Μεγαρίτης και Μάριν. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Με μία απογευματινή προπόνηση μικρότερης διάρκειας από την πρωινή ολοκληρώθηκε ακόμα μία ημέρα στο Ζέεφελντ για την 20μελή αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Μποτία όπως αναμενόταν έκανε χωριστό πρόγραμμα από την υπόλοιπη ομάδα, αν και στις πρώτες ασκήσεις που ήταν αερόβιες, ισορροπίας και ενδυνάμωσης έλαβε μέρος. Επίσης και οι Μάριν και Μεγαρίτης δούλεψαν χωριστά από τους υπόλοιπους παίκτες.
Αρχικά υπήρχε τρέξιμο και ασκησιολόγιο χωρίς μπάλα με τους κίπερ να δουλεύουν χωριστά. Ακολούθως ο Χάσι κατά την αγαπημένη του πρακτική δούλεψε πάνω σε κυκλοφορία, ανάπτυξη και τελειώματα στο πιο μεγάλο μέρος της προπόνησης. Είτε με την ομάδα όλη μαζί είτε με υποομάδες είτε σαν ένα μίνι... τουρνουά με χωρισμένα γκρουπ. Σε επίπεδο κυκλοφορίας δούλεψε ακόμα και άσκηση με ξαφνική αλλαγή κατεύθυνσης και πάσα. Τα περισσότερα εύσημα για τις ασκήσεις κυκλοφορίας και τα τελειώματα τα εισέπραξαν από τον Χάσι και τον βοηθό του Μέερτ οι Κούτρης, Ρομαό και Σεμπά. Ειδικά για τις συνεργασίες που έβγαλαν ενώ υπήρξε μία στιγμή όπου από εξαιρετικό γύρισμα του Κούτρη ο Ρομαό με πολύ καλό τελείωμα βρήκε δίχτυα και αμφότεροι επιβραβεύθηκαν. Για την Τρίτη θα υπάρχει ξανά διπλή προπόνηση με τους διεθνείς να έρχονται το απόγευμα για να κάνουν κυρίως χαλάρωμα ενώ μένει να φιξαριστεί το πότε θα αφιχθεί ο Μποκανί, για τον οποίο γίνονται προσπάθειες να είναι την Τρίτη στην Αυστρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα