Ατομικό ο Οικονόμου στην Εθνική

Ατομικό ο Οικονόμου στην Εθνική

bet365

Η Εθνική μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της σε ελληνικό έδαφος ενόψει του αγώνα με Βοσνία, που έχει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Πρόβλημα με Οικονόμου.
Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα εναντίον της Βοσνίας / Ερζεγοβίνης στην Ζένιτσα, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.
Στην προπόνηση της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάριος Οικονόμου, λόγω ελαφράς αδιαθεσίας. Οι διεθνείς και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής θα δειπνήσουν σε λίγη ώρα εκτός ξενοδοχείου.
Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί αύριο Πέμπτη και ώρα 11:00 για το Σαράγεβο, με τελικό προορισμό την Ζένιτσα, και σημειώνεται ότι σε αυτήν θα συμμετάσχουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την Βοσνία. Πρόκειται για τους Γιώργο Τζαβέλλα, Ανδρέα Σάμαρη και Παναγιώτη Ταχτσίδη. Υπενθυμίζεται ότι για τον αμέσως προηγούμενο αγώνα της Εθνικής, εναντίον του Βελγίου, μαζί με την αποστολή βρέθηκαν στις Βρυξέλλες ο Ορέστης Καρνέζης και ο Νίκος Καρέλης, οι οποίοι δεν είχαν την δυνατότητα συμμετοχής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα