ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ζέκα: «Αγαπάμε Αλαφούζο, αλλά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει»

Ζέκα: «Αγαπάμε Αλαφούζο, αλλά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει»

Ζέκα: «Αγαπάμε Αλαφούζο, αλλά δεν ξέρουμε τι συμβαίνει»

Ο Κάρλος Ζέκα τόνισε πως άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν θετική άποψη για τον Γιάννη Αλαφούζο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν τον λόγο της αποστασιοποίησή τους. 

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντρόχεντα - Μπρέι, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο πιθανώς να είναι το τελευταίο εντός έδρας με κόσμο του Παναθηναϊκού για φέτος, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα στην κάμερα της Nova, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού για...

Τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά αυτός που θα βάλει γκολ και θα παίξει καλύτερη άμυνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες».

Το πόσο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση με την Ένωση: «Για μας όλα τα παιχνίδια στα playoffs είναι τελικοί. Πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά».

Το ότι ίσως να είναι το τελευταίο ματς, με γεμάτη Λεωφόρο για φέτος: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον κόσμο μας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μας βοηθάνε πολύ. Αυτός μας δίνει μεγάλη δύναμη. Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος και θέλουμε να του χαρίσουμε τη νίκη. Σίγουρα φταίμε και εμείς πολύ».

Το μέλλον του συλλόγου και τον Γιάννη Αλαφούζο: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον».