Ο Πουρλιοτόπουλος με παίκτες του Πλατανιά στα Χανιά (pics)

Gazzetta team
Ο Πουρλιοτόπουλος με παίκτες του Πλατανιά στα Χανιά (pics)

bet365

Αρκετή κουβέντα έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τον κουμπάρο του Χρήστο Καρυπίδη και τον Γιάννη Στάθη του Πλατανιά.Η εξήγηση της συνάντησης.

Με το θέμα των όσων έγιναν στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός να «καίει» και με τον ΠΑΟΚ να κάνει νέα καταγγελία, το kosmoschania.blogspot.gr δημοσιεύει φωτογραφία με τον Χρήστο Καρυπίδη του Πλατανιά να πίνει καφέ με τον τεχνικό διευθυντή Ακαδημιών του δικεφάλου, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο στα Χανιά.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ο Καρυπίδης είναι στους παίκτες που έχουν καταγγείλει επίθεση στο ματς με τον Ολυμπιακό και ενώ κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που δείχνουν τον πρώην τερματοφύλακα και με τον Γιάννη Στάθη. Ο Πουρλιοτόπουλος είναι κουμπάρος με τον Καρυπίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα