Αντεπίθεση Πατέρα σε Κούγια

Gazzetta team
Αντεπίθεση Πατέρα σε Κούγια

bet365

Όπως κατέθεσε ο Νικόλας Πατέρας, ο Αλέξης Κούγιας άλλαξε πλεύση προς την πλευρά του Ολυμπιακού λόγω συμφερόντων που είχε από χρήματα που εισέπραξε από τους «ερυθρόλευκους μέσω μεταγραφών.

Ο Νικόλας Πατέρας κατέθεσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση «Koriopolis».

Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού πέρασε στην αντεπίθεση προς τον Κούγια, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι εκείνος ήταν πίσω από τις δύο υποθέσεις που αφορούν τους στημένους αγώνες αλλά και την «εγκληματική οργάνωση».

Ο Νικόλας Πατέρας, μεταξύ άλλων είπε πως ο πρόεδρος της ΑΕΛ άλλαξε πλεύση λόγω του συμφέροντος που είχε, μιας και εισέπραξε χρήματα από πωλήσεις παικτών προς τον Ολυμπιακό.

«Μέχρι το 2015 ουδέποτε με ανέφερε, αλλά μετά το 2015 το γύρισε. Έδωσε κάποιους ποδοσφαιριστές στον Ολυμπιακό και σας λέω ξεκάθαρα ότι αυτό ήταν το κίνητρο για να αλλάξει τις καταθέσεις του. Μέχρι τότε κατηγορούσε τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη και μετά άρχισε να κατηγορεί εμένα.

Εισέπραξε χρήματα από τον Ολυμπιακό και άλλαξε στάση. Από εκεί που θα καθάριζε το ποδόσφαιρο έγινε… δικηγόρος του Ολυμπιακού. Δικαίωμα του, βέβαια», είπε χαρακτηριστικά για το εν λόγω θέμα.

Αναφερόμενος στην ΕΠΟ, είπε:

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι στην Ελλάδα στήνονται παιχνίδια. Ένα παιχνίδι μπορεί να στηθεί και χωρίς τους ποδοσφαιριστές. Να στηθεί με τον διαιτητή και τον παράγοντα.

Η πιο διεφθαρμένη ομοσπονδία ήταν η ΕΠΟ. Τώρα γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια για να καθαρίσει το απόστημα, να μπουν μέσα καθαροί και άφθαρτοι άνθρωποι».

Για τη σχέση του με τους Κομπότη, Μπέο και Ψωμιάδη είπε μεταξύ άλλων:

«Από τους κατηγορούμενους ξέρω τον Κομπότη, τον Μπέο και ήξερα και τον μακαρίτη τον Μάκη Ψωμιάδη. Τους ήξερα σας πρόεδρος της Super League, μίλαγα με όλους.

Δεν με έχει ενοχλήσει ποτέ κανένας για να στήσω κάποιο παιχνίδι. Δεν μου ζήτησαν ποτέ τίποτα, ούτε ο Μπέος, ούτε κανείς».

 

Τελευταία Νέα