ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παρελθόν από την Ομόνοια ο Νταμπίζας

Παρελθόν από την Ομόνοια ο Νταμπίζας

Παρελθόν από την Ομόνοια ο Νταμπίζας

Μετά από ένα χρόνο στην ομάδα, ο Νίκος Νταμπίζας αποτελεί παρελθόν από την Ομόνοια, όπως ανακοίνωσε ο κυπριακός σύλλογος.

Η συνεργασία του Νίκου Νταμπίζα με την Ομόνοια ολοκληρώθηκε, με τους Κύπριους να ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Έλληνας τεχνικός διευθυντής, έμεινε στο σύλλογο για ένα χρόνο με την Ομόνοια να του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον κ. Νίκο Νταμπίζα.

Ο κ. Νταμπίζας επέδειξε επαγγελματισμό, ζήλο και αφοσίωση κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Ο Σύλλογος τον ευχαριστεί θερμά και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Νταμπίζας, προχώρησε και στην εξής δήλωση: 

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την συνεργασία μου με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Αποφασίσαμε από κοινού με τον Σύλλογο να προχωρήσουμε σε λύση του συμβολαίου, καθώς και οι δύο πλευρές κρίναμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν προς το συμφέρον της ομάδας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους συνεργάστηκα σε αυτήν την προσπάθεια. Κύριο μου μέλημα ήταν η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είχα εξ αρχής ως προτεραιότητά μου να υπηρετήσω το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης που εφαρμόζει ο Σύλλογος. Αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για να μπορέσει να επιστρέψει ξανά η ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή»