Τυπικές ρεβάνς ή μήπως...

Κώστας Ζάλιαρης
Τυπικές ρεβάνς ή μήπως...

bet365

Μπάγερν και Ρεάλ ξέρουν πως αυτή τη στιγμή το σενάριο να μείνουν εκτός προημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ είναι τέτοιο... επιστημονικής φαντασίας, όμως, οι Άρσεναλ και Νάπολι δεν έχουν καμία διάθεση να τους μετατρέψουν το μεσοβδόμαδο ταξίδι σε αγγαρεία.

Στο «Έμιρεϊτς», οι «κανονιέρηδες» υποδέχονται τους Βαυαρούς στον μεταξύ τους επαναληπτικό του 5-1 από το Μόναχο, με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να έχει... χτυπηθεί από αρκετά περιστατικά το τελευταίο διάστημα.

Κάτι η ήττα από τη Λίβερπουλ, κάτι τα σενάρια με τον Αλέξις Σάντσες και τη ρήξη στη σχέση του με τον Αλσατό προπονητή, έχουν εξαφανίσει την ηρεμία από το «στρατόπεδο» των Άγγλων, που διασύρθηκαν στο πρώτο ματς στη Γερμανία και πλέον χρειάζονται κάτι παραπάνω από θαύμα για να προκριθούν.

Στο αποψινό ματς στο Λονδίνο, η Άρσεναλ δεν θα έχει ούτε τον Μεσούτ Εζίλ, λόγω ασθένειας, πράγμα για το οποίο ενημέρωσε ο Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες του Μανουέλ Νόιερ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Ευθυμιάδη, Κωσταρά, συμπληρωματικούς τους Καλογερόπουλο και Αρετόπουλο και 4ο διαιτητή τον Δημητριάδη.

Πιθανές ενδεκάδες:

Άρσεναλ: Οσπίνα, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μουστάφι, Μονρεάλ, Κοκλέν, Τζάκα, Τσάμπερλεϊν, Ιγουόμπι, Γουόλκοτ, Σάντσες

Μπάγερν Μονάχου: Ούλριχ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Μπερνάτ, Κίμιχ, Τιάγκο, Μίλερ, Κόστα, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στη Νάπολη για τη ρεβάνς με την ιταλική ομάδα, έχοντας «κάβα» το υπέρ της 3-1 του «Μπερναμπέου», αποτέλεσμα που όμως θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο και ασφαλέστερο για την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ολόκληρη η πόλη έχει... αναμορφωθεί για την επίσκεψη της «βασίλισσας», όμως κάθε άλλο παρά ένα άνετο πέρασμα θέλει να προσφέρει το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι στους «μερένγκες». Ένας... αιφνιδιασμός, όπως αυτός που προκάλεσε ο Ινσίνιε στη Μαδρίτη με το πανέμορφο γκολ του, το οποίο έδωσε προσωρινά το προβάδισμα στη Νάπολι, θα είναι ο στόχος των γηπεδούχων στο «Σαν Πάολο», ωστόσο, η Ρεάλ ξέρει καλά τις καταστάσεις, έχει πανηγυρίσει πρόκριση και τις έξι τελευταία φορές που βρέθηκε στους «16», ενώ, πιθανή έκπληξη και επιτυχία των «παρτενοπέι», θα τους στείλει για πρώτη φορά στα προημιτελικά.

Επί του αγωνιστικού, αμφίβολοι οι Άλαν και Μέρτενς για τους Ιταλούς, εκτός έμειναν οι Βαράν και Κοεντράο για τον σύλλογο της Μαδρίτης.

Πιθανές ενδεκάδες:

Νάπολι: Ρέινα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι, Ντιαβαρά, Χάμσικ, Καγεχιόν, Μέρτενς, Ινσίνιε

Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κροος, Καζεμίρο, Μόντριτς, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα