Τέλος από την Λέστερ ο Ρανιέρι!

Γιώργος Κοντογεώργης
Τέλος από την Λέστερ ο Ρανιέρι!

bet365

Μερικούς μήνες μετά το πιο απίστευτο θαύμα στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την κατάκτηση της Premier League, η Λέστερ ανακοίνωσε την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι. Φαβορί ο Μαντσίνι.

Τα δημοσιεύματα τελικά αποδείχθηκαν αληθινά και ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είδε την πόρτα της εξόδου των Foxes μία μέρα μετά την ήττα με 2-1 από την Σεβίλλη στο πρώτο σκέλος των «16» του Champions League. Υστερα από 25 αγωνιστικές στην Premier League, η Λέστερ, που είναι σκιά του περσινού μυθικού εαυτού της, έχει μαζέψει 21 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού σε μια 'ουρά' στην οποία γίνεται 'σφαγή'.

Οι Κρεγκ Σέξπιρ και Μάικ Στόουελ θα καθίσουν στον πάγκο για τον αγώνα του Σαββάτου (25/02) κόντρα στην Λίβερπουλ. «Ηταν η πιο δύσκολη απόφαση που πήρα τα 7 χρόνια που βρίσκομαι στην Λέστερ. Ομως είμαστε αναγκασμένοι να βάλουμε τα μακροπρόθεσμα πλάνα του κλαμπ πάνω από κάθε προσωπικό συναίσθημα όσο δυνατό και αν είναι αυτό» είπε ο αντιπρόεδρος, Aiyawatt Srivaddhanaprabha. Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, Νο1 υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Ρανιέρι, είναι ο συμπατριώτης του και πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα