Ο «βασιλιάς» Βέργος ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Ο «βασιλιάς» Βέργος ψηφίζει στα Gazzetta Awards 2016

bet365

Ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Νίκος Βέργος, αφήνει για λίγο το... θρόνο του «βασιλιά» και αναδεικνύει τους κορυφαίους στα Gazzetta Awards 2016.

Πέρα από την πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο Νίκος Βέργος... πέρασε για λίγο και από την κάλπη των Gazzetta Awards 2016.

Ποιες οι επιλογές του «βασιλιά» της «βασίλισσας»; Δείτε...

ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Νομίζω ότι αξίζει το βραβείο ο Λευτέρης Πετρούνιας. Και μόνο η συγκίνηση που χάρισε σε όλους μας στο Ρίο αρκεί.

ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Η Στεφανίδη, γιατί πήρε το μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε ένα άθλημα που αν δεν κάνω λάθος δεν έχουμε παράδοση. Επίσης, ανέβηκε στην κορυφή κάτω από αρκετές δυσκολίες, έχοντας φύγει για την Αμερική σε μικρή ηλικία.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Ο σύζυγος και προπονητής της, διότι εδώ έχουμε το αντίστροφο απ΄αυτό που συνήθως λέγεται ότι «πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα».

ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Θα πω την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Πήρε το πρωτάθλημα πολύ εύκολα, έσπασε το ρεκόρ του Μπούκοβι και είχε μόλις μία ήττα αν δεν κάνω λάθος.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: Κατ' αρχάς πρέπει να συγχαρούμε όλους τους Παραολυμπιονίκες. Αυτό που κάνουν είναι πολύ σπουδαίο, αλλά νομίζω ότι ο Μάμαλος είναι νούμερο 1 λόγω του ότι σε κάθε Ολυμπιακούς που συμμετέχει παίρνει μετάλλιο.

KANE KΛΙΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards