Ντόρτμουντ - Μπάγερν: Βασικός ο Καρέτσας, στον πάγκο ο Κωνσταντέλιας
Η Ντόρτμουντ κάνει πρεμιέρα στη νέα σεζόν αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν Μονάχου για το γερμανικό Super Cup, με το ελληνικό στοιχείο να είναι αναμενόμενα έντονο! Βλέπετε, ο Νίκο Κόβατς επέλεξε στην αρχική ενδεκάδα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να ξεκινά από τον πάγκο.
Η ενδεκάδα
Κόμπελ - Γκαντού, Άντον, Μπενσεμπαϊνί - Ρίερσον, Μπέλιγχαμ, Νμέτσα, Σβένσον - Καρέτσας, Ινάσιο - Γκιρασί
🏆 𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑𝐂𝐔𝐏 · 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓𝐈𝐍𝐆 𝐗𝐈 📋#BVBFCB pic.twitter.com/xfG2FP7Q7B
— Borussia Dortmund (@BVB) August 22, 2026
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ο Κωνσταντέλιας «συνελήφθη» από την παρακάμερα της Ντόρτμουντ να μιλά σε συμπαίκτη του στην προπόνηση για την Τούμπα: «Is amazing»
- Πού θα δείτε το ντεμπούτο των Καρέτσα και Κωνσταντέλια με τη Ντόρτμουντ
- Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Το Ολυμπιακός - Ατρόμητος, το ΑΕΚ - Ηρακλής και οι μάχες της Premier League
