Έκλεισε στην Οτελούλ της Ρουμανίας ο Χριστόπουλος

Έκλεισε στην Οτελούλ της Ρουμανίας ο Χριστόπουλος

Ρεπορτάζ:  Νότης Χάλαρης
Έκλεισε στην Οτελούλ της Ρουμανίας ο Χριστόπουλος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ποδοσφαιριστής της Οτελούλ πρέπει να θεωρείται ο Γιάννης Χριστόπουλος καθώς υπέγραψε με το ρουμάνικο κλαμπ και στις 16/06 θα ολοκληρωθεί το deal.

Το νέο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον ΟΦΗ καθώς τα έχει βρει σε όλα με τη ρουμάνικη Οτελούλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Ρουμανία, ο 25χρονος στόπερ έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ρουμάνικο σύλλογο, ο οποίος τερμάτισε στην 10η θέση πέρσι και τις 16 Ιουνίου αναμένεται να μεταβεί στη χώρα προκειμένου να ανακοινωθεί από το κλαμπ.

Στη διετή παρουσία του στο Ηράκλειο, ο Έλληνας αμυντικός έπαιξε σε 23 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με μία ασίστ απολογισμό και φυσικά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

@Photo credits: eurokinissi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα