Ο γιός του αδικοχαμένου Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο σκόραρε δύο ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα του και του αφιέρωσε το γκολ! (vid)
Την περασμένη Πέμπτη (09/10) τα ξημερώματα πέθανε μετά από χρόνια μάχη με τον καρκίνο του προστάτη ο προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο, βυθίζοντας στο πένθος το αργεντίνικο ποδόσφαιρο.
Δύο ημέρες μετά τον άδικο χαμό του 69χρόνου τεχνικού, ο γιος του Νάτσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή και μάλιστα ξεκίνησε βασικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τίγκρες κόντρα στη Νιούελς Ολντ Μπόις. «Πήρα την απόφαση να παίξω σήμερα επειδή το χρειαζόμουν για τον εαυτό μου και επειδή κι εκείνος θα το ήθελε», δήλωσε ο 24χρόνος επιθετικός μετά την λήξη του αγώνα.
Λίγο πριν τη σέντρα του παιχνιδιού τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με ολόκληρο το γήπεδο να στέκεται όρθιο για να τιμήσει τη μνήμη του Ρούσο και τον Νάτσο να μην μπορεί να συγκρατηθεί, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα.
Δείτε Επίσης
Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο: Ένας μαχητής που «έσβησε» νωρίς— Sudanalytics (@sudanalytics_) October 10, 2025
Παρά τη συγκίνηση του ο νεαρός επιθετικός της Τίγκρες κατάφερε να βρει δίχτυα και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του μετά από την εξαιρετική πάσα του Ρομέρο. Ο Νάτσο με το που έβαλε το γκολ έτρεξε προς τη κερκίδα με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, κοίταξε ψηλά στον ουρανό και αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του.
— Termo de Palermo (@palertermo) October 10, 2025
— Ataque Futbolero (@AtaqueFutbolero) October 10, 2025
Μετά το πέρας του αγώνα ο Νάτσο εμφανίστηκε αρκέτα συγκινημένος δηλώνοντας: «Ήταν κάποιες πολύ δύσκολες εβδομάδες, μήνες, μέρες, αλλά σήμερα είναι μια μέρα για να θυμόμαστε τον πατέρα μου με χαμόγελο. Είναι ένα φιλί στον ουρανό. Πρέπει να είναι χαρούμενος όπου κι αν βρίσκεται. Είναι μια δύσκολη στιγμή, αλλά υπάρχουν μικρές στιγμές ευτυχίας όταν τον θυμάμαι. Σίγουρα πρέπει να είναι χαρούμενος και χαμογελαστός».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

