Σπόρτινγκ - Πόρτο 1-2: Διπλό για τους «Δράκους» υπό το βλέμμα Ιωαννίδη, αγωνίστηκε ο Βαγιαννίδης (vid)

Newsroom
ΠΟΡΤΟ

bet365

Υπό το βλέμμα του Φώτη Ιωαννίδη και με τον Γιώργο Βαγιαννίδη να μπαίνει αλλαγή, η Πόρτο πήρε σπουδαίο διπλό στο «Αλβαλάδε» με 2-1 επί της Σπόρτινγκ και έκανε το 4/4 στην πορτογαλική λίγκα.

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να βρίσκεται στις εξέδρες και τον Γιώργο Βαγιαννίδη να περνάει ως αλλαγή στο 63ο λεπτό, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είδε την Πόρτο να περνάει με 2-1 από το «Ζοσέ Αλβαλάδε» και να κάνει το 4/4 στην πορτογαλική λίγκα.

Ο Έλληνας επιθετικός που πιθανότατα θα ανακοινωθεί εντός Κυριακής (31/8), είδε τη νέα του ομάδα να μένει πίσω στο σκορ στο 61ο λεπτό μετά από πλασέ του Λουκ Ντε Γιόνγκ σε ανυπεράσπιστη εστία, ενώ τρία λεπτά μετά (64') ο Γουίλιαν Γκόμες με ωραία ατομική ενέργεια και απίθανο πλασέ στο απέναντι «γάμα» διπλασίασε τα τέρματα για τους «Δράκους».

Η Σπόρτινγκ μείωσε στο 74' με αυτογκόλ του Ναουέν Πέρες ύστερα από φάσεις διαρκείας, είχε ευκαιρίες για την ισοφάριση αλλά τελικά είδε την αντίπαλό της στη μάχη του τίτλου να φεύγει με το τρίποντο.

Ιωαννίδης: Το «ντου» των δημοσιογράφων και η ερώτηση αν είναι ο νέος... Γιόκερες
fotis_afixi
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα