Τζενάρο Γκατούζο: Ο Μπουφόν επιβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει την εθνική Ιταλίας
Ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο «Τζίτζι» Μπουφόν σε δηλώσεις που παραχώρησε. Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Σκουάντρα Αζτούρα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Κ21 με τη Σλοβακία για το EURO U21 και στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι εκκρεμούν μερικές λεπτομέρειες μέχρι να κλείσει η συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό του ΟΦΗ.
Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου ρωτήθηκε για τον αν ισχύει του Γκατούζο στην εθνική Ιταλίας και απάντησε τα εξής: «Δουλεύουμε πάνω στο θέμα, απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες. Είχαμε μερικές δύσκολες μέρες, αλλά πιστεύω ότι τελικά κάναμε την καλύτερη επιλογή».
Ο πρώην άσος των γηπέδων ήρθε στο προσκήνιο μετά την άρνηση του Κλαούντιο Ρανιέρι να αναλάβει τα ηνία των Ατζούρι, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε αποδεσμευθεί από την Χάιντουκ Σπλίτ την οποία προπονούσε από το περασμένο καλοκαίρι.
#Buffon: “Contento del senso di appartenenza dei ragazzi. #Gattuso CT? Siamo ai dettagli” https://t.co/XUdvI3yZE0
— Alfredo Pedullà (@AlfredoPedulla) June 14, 2025
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Οι 16 ευρωπαϊκές χώρες που παίζουν τα... ρέστα τους στα play-offs, τέσσερα τα εισιτήρια
- «Αυτός στο 1-1 μου έπιασε τον κ@@@ και του είπα "Ευχαριστώ, τώρα θα δεις"»: Ο Χάαλαντ αποκάλυψε ποιος τον εκνεύρισε και διέλυσε την Ιταλία
- Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Θρίαμβος για τη Νορβηγία, εξόρισε στα μπαράζ την Ιταλία

