Νεϊμάρ: Ξανά άτυχος ο Βραζιλιάνος, τραυματίστηκε και ξεπάσε σε κλάματα καθώς αποχωρούσε (vid)

Νεϊμάρ: Ξανά άτυχος ο Βραζιλιάνος, τραυματίστηκε και ξεπάσε σε κλάματα καθώς αποχωρούσε (vid)

Newsroom
neimar klama

bet365

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και πάλι στη Σάντος και χρειάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η μεγάλη επιστροφή του Νεϊμάρ στη Βραζιλία δεν κυλάει όπως όλοι περίμεναν. Στο πρώτο του ματς ως βασικός στο πρωτάθλημα με τη Σάντος, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 34ο λεπτό και δε συνέβαλε στη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Ατλέτικο Μινέιρο.

Μπείτε στο κανάλι του Gazzetta στο Viber για να μην χάνετε το κορυφαίο περιεχόμενο.
gazzetta-viber

Ο ίδιος φορούσε τη φανέλα με το νούμερο «100» το οποίο παρέπεμπε στις 100 εμφανίσεις του στο «Βίλα Μπελμίρο», όμως μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας ότι δεν ήταν... 100% έτοιμος να αγωνιστεί. Λίγο μετά τη σέντρα άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό του, το ίδιο σημείο όπου είχε τραυματιστεί πριν λίγους μήνες.

Μόλις η Σάντος έκανε το 2-0, ο 33χρονος ζήτησε αμέσως αλλαγή. Έπεσε στο χορτάρι, φανερά απογοητευμένος και χρειάστηκε τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε σε λυγμούς καθώς έφευγε από το γήπεδο. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού ούτε το διάστημα που θα απουσιάσει.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο σούπερ σταρ της Σελεσάο είχε χάσει τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ του 2026 με Κολομβία και Αργεντινή λόγω τραυματισμού, ενώ τώρα η επιστροφή του δείχνει να παίρνει νέα παράταση.

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα